Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox R 1998 - restauracija
mic:
Buddy, sve pohvale već znaš...
Pokaži ljudima kako broji taktove na leru ;D
Budy_94:
Primljeno na znanje kolega miče :toothy9:
dario007:
Ipak se radi na veliko,vidim da si se izborio sa karbom koliko toliko.Probaj se jos malo poigrati da taj serafic dobijes nize.Ili iglu podigni za zub ili sa glavnom diznom odi jos 5br gore pa vidi kako ce se odraziti na seraf smjese.
Sve je top,ali ova dvobojna kombinacija sica mi se nikak ne slaže sa skuterom.Da si usparaš živce nek ti ga jednobojno stavi,eventualno sa nekim uzorkom konca u boji i to bude i puno lijepse izgledalo.
Kak ide MK2,jesi zadovoljan ovak na prvu?
Budy_94:
Pozdrav Dario, jest zadnjih dana se stiskalo sa radovima, probe se rade. Kočnice su bile najveći problem jer je sve bilo neispravno
pa sam morao nabaviti pumpice, klješta, ručke i sve u dobrom stanju, konačno i uspio sve pribaviti pa smontirao,
viditi će se na videu koji ću učitati večeras gdje je malo detaljnije snimljen skuter. Moram se zaletiti po set bakrenih podloški
u željezariju da bude sve pic pic..
Tako je sic se ne uklapa nikako to je istina. Planiram ga sad svaki dan odnijeti u Biograd na tapeciranje
makar jednobojno ako ne bude imao majstor bordo platna u boji skutera. Ovaj put mu ostavljam jedan bok od skutera za usporedbu :angry7:
Mk2 ide dosta dobro, malo me i iznenadilo na prvu koliko snažno vuče u ubrzanju. Rolice su sada 4.7gr i dosta se vrti pa mislim staviti teže
da malo opteretim makinu da ide naprijed. Odaziva se na gas u vožnji kao da rolica i nema pa zaključujem da su mu ipak prelagane.
Diznu nisam dirao ali napraviti ću tako, 90 ću staviti i iglu zub bogatije pa javiti i posnimiti kako je.
Pošto sam sredio kočnice i drugo to mi je sada sljedeće na tapetu.
Corector:
Ajme koja ljepota, svakog detalja na Roxu + zdravko novi taktovi :love4:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju