Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox R 1998 - restauracija

<< < (3/25) > >>

Tomi_ZG:
Au vidi zamorca zmazanog,ovo je prvi slučaj na forumu da se plastike stvarno moraju prat iznutra  :laughing7:

challenbeen:
Drago mi je da sam ti ga prepustio i javio lokaciju i broj čovika. Za mene bi bio malen, ama bi bio prevelik zalogaj za restauraciju. Vjerujem da ćeš napraviti i više nego korektan posao sa Aeroxom. Jedva čekam da okrenemo koji kilometar zajedno na pedesetkama.
Evo jedna pjesma za uzburkani skuterić  :laughing7:

Drago mi je da si ga kupio, i još draže mi je što smo išli zajedno po njega. Jedan od boljih prijevoza skuterića koje sam obavio zadnjih godinu dana. Buddy, neka te prati sreća sa njime. Jedva čekam da napravim koji video sa njime i mojim zamorčem i da dignemo tu Zadarsku skuter scenu  :glasses2:
Moraćemo ja i MIC do tebe ovih dana, samo malo da slinimo  :icon_biggrin:

matija84m:
Pratim :toothy10:
I neka si kupio sport pro :icon_thumright:
Dosta je vise tih base kiteva i bacvica, treba nesto konkretno slozit.

Nesmije se dogodit da imam vise midracea u garazi nego na cjelom forumu. Samo hrabro sa tim.

stipe:
pratim  :icon_thumright:

Budy_94:

--- Citat: robyakarider - 24 Veljača, 2021, 06:44:35 ---al si si nasao posla  :icon_biggrin:
barem tu ruznu kurblu promijeni

--- Kraj citata ---

Posla ima more.. ali nema žurbe ovo mi je drugi skuter i za gušt, ne žurim se, sve lagano i kvalitetno.
Kurbla je odma bačena u smeće dok je skinuta da mi ne padne na pamet vratiti je.

--- Citat: challenbeen - 24 Veljača, 2021, 10:12:59 ---Drago mi je da sam ti ga prepustio i javio lokaciju i broj čovika. Za mene bi bio malen, ama bi bio prevelik zalogaj za restauraciju. Vjerujem da ćeš napraviti i više nego korektan posao sa Aeroxom. Jedva čekam da okrenemo koji kilometar zajedno na pedesetkama.
Evo jedna pjesma za uzburkani skuterić  :laughing7:

Drago mi je da si ga kupio, i još draže mi je što smo išli zajedno po njega. Jedan od boljih prijevoza skuterića koje sam obavio zadnjih godinu dana. Buddy, neka te prati sreća sa njime. Jedva čekam da napravim koji video sa njime i mojim zamorčem i da dignemo tu Zadarsku skuter scenu  :glasses2:
Moraćemo ja i MIC do tebe ovih dana, samo malo da slinimo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Čale što reći nego hvala još jednom što ga nisi skupio prije mene haha. A i što sam kažeš bio bi ti malen, na tvoju visinu ko bicikla jbg
Hvala, tribat će mi srića sa ovim setupom, iako ne mislim raditi učestalo tripove sa njim... jedino na meet-ove

--- Citat: matija84m - 24 Veljača, 2021, 11:06:59 ---Pratim :toothy10:
I neka si kupio sport pro :icon_thumright:
Dosta je vise tih base kiteva i bacvica, treba nesto konkretno slozit.

Nesmije se dogodit da imam vise midracea u garazi nego na cjelom forumu. Samo hrabro sa tim.

--- Kraj citata ---

Hvala ti na podršci, išao sam sa tom namjerom da bude malo drugačiji, a ne uobičajeni gus. Moglo bi me to koštati živaca, novaca sigurno oće, vidićemo sve.

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Veljača, 2021, 09:44:55 ---Au vidi zamorca zmazanog,ovo je prvi slučaj na forumu da se plastike stvarno moraju prat iznutra  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Bilo je nekoliko kućica zemljanih od osinjaka s unutarnje strane plastika pa sam to strugao i prao prethodnih par dana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju