Tehnički kutak > Tehnička pitanja
MAIKUNI 21 iskustva i problem s vakumom
dundi:
Znaci update vezan za karburator, uzeo sam kopiju mikunija, za sitne pare, MAIKUNI PWK 21, i cini mi se da imam problem. Raspito sam se i zakljucio da nema vakum, nego samo za beng, i overflow, ili??? Sto uraditi, motor nevj da ce radit ako nema vakum pumpe u protivnom? ili??? Danas pumpam gas, karb je suh...Povlacim na vakum... Isto... Dal da onda maknem pipu od rezervara i direkt na cijev??
PchelaUbica:
Nije kopija mikunija vec keihina. I ako nema vakuma onda se na tom jestu gdje je vec predvideno izbusi nova rupa i upreša vakum pipac. I problem rijesen
dundi:
gdje da to nabavim? i kako da napravim? sta bi bilo da maknem pipu gore kod rezervara i potegnem tubo????
PchelaUbica:
Tu izbusis
IRupa mora biti malo uza od pipca. Stavis tekuceg aluminija tanki film skroz po pipcu. napresas preko drveta ili necega . Da ne ostetis mesing . i mozes ga malo ugrijat karb da se rasiri. Prije toga povadis sve sta mislis da mlze najebat. Plovak brtve i to
Ili nades pipac na navoj. Pa onda urezes navoj i zasarafis ga
Gdje si ti uoopce spojio vakum sa pumpe??
dundi:
Nisam ga nigdje spojio, prvo sam mislio da je to al je overflow... Nemam vakum pumpu, rijec je o Aeroxu 50
Znaci imam za radit navoje, samo treba nac taj pipac, gdje ima, moze neki link, nisam uspio nac? aliexpress, ebay... bilo gdje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju