Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Zadnja ločnica Runner 50

<< < (2/2)

challenbeen:
Promjeni pa kreni od toga... stavi odgovarajuce uljeee.. ja imam 2 doma, jedno od brembo, pre mekano i jos jedne kupljene u original piaggio, pa su tvrđe i ugodnije za stiskati

rrunerr:

--- Citat: KEEWAY - 17 Veljača, 2021, 11:35:16 ---na mome runneru se isto desava, znaci zadnja kocnica, zakocim, koci normalno ali ne vrati rucku do kraja, i to dok je hladan dosta, nakon cca 5-10 puta kocenja sve radi normalno, cim vani zatopli i do zime nema vise tih problema  :dontknow:
prednja nikad problema

--- Kraj citata ---
Eto, potpuno isto, ako je toplo/vruće vani, ide bez problema. Sad dok je ovako hladnije, pravi probleme. Ulje je iz nove Ferodo bočice, mijenjano je kada sam zadnji put sve raskopao (negdje 4 mjesec prošle god.)

KEEWAY:

--- Citat: rrunerr - 18 Veljača, 2021, 10:38:12 ---
--- Citat: KEEWAY - 17 Veljača, 2021, 11:35:16 ---na mome runneru se isto desava, znaci zadnja kocnica, zakocim, koci normalno ali ne vrati rucku do kraja, i to dok je hladan dosta, nakon cca 5-10 puta kocenja sve radi normalno, cim vani zatopli i do zime nema vise tih problema  :dontknow:
prednja nikad problema

--- Kraj citata ---
Eto, potpuno isto, ako je toplo/vruće vani, ide bez problema. Sad dok je ovako hladnije, pravi probleme. Ulje je iz nove Ferodo bočice, mijenjano je kada sam zadnji put sve raskopao (negdje 4 mjesec prošle god.)

--- Kraj citata ---

ručica kočnice tj. ona guma kad je hladno je dosta kruta i ne vraća  :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju