Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Odabir radilice

<< < (3/3)

mic:

--- Citat: Tomi_ZG - 10 Veljača, 2021, 19:19:34 ---Sad mi više ne otvara ove tvoje gore slike,al za cijenu Stejđa bi bolje ovo,moje mišljenje

https://www.maxiscoot.com/en/product/doppler-crankshaft-endurance-derbi-euro-3-d50b0-18949

Deklarirana je na 14k

--- Kraj citata ---

Da da, nju sam i ja gledao i baš mi se svidila zbog toga što u opisu fino piše da može trpiti te okretaje.

Pchelo - Metrakit radilica je bila do sada ali nju ne bih opet uzimao iz određenih razloga. Znam da su ove bidalot dobre ali 238e za radilicu ne mogu dati. Budget je oko 1000kn. Ove ostale marke su isto solidno na cijeni.

Matija- Ne treba mi za piaggio nego za Derbi Sendu (db50b). Koliko vidim Tomi je linkao radilicu odgovarajuću. :dontknow:

matija84m:
 Hahahahahaha
Cini se da jesu  :omfg:
Jbg ja opalio po svom i ne kuzim do sada :uff:

A ovo za kafane, mislim da je krajnje neodgovorno da su jos zatvorene.

mic:
Matija - Tek sad vidim ovo što si nadopisao u prijašnjem postu vezano za S6 radilicu i super je ako je izdržala to što kažeš.
S6 i Doppler nisu različite puno po cijeni tako da će vjerojatno jedna od njih biti odabrana i nadam se da ću biti miran.
Skuplje su nego što se planiralo izdvojiti za radilicu...Planirano je bilo uzeti Tpr za 700kn ali sam htio čuti vaša mišljenja prije ikakvih zaključaka jer je ipak ovo druga radilica koju je ova mašina pojela...Jedna radilica se raspala na glavnom igličastom, a na drugoj se dosjed nekako čudno deformirao....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju