Ostalo > Razne offtopic teme :)

Cijene skutera 1999 god.

<< < (2/3) > >>

igor.sb:
neopravdano visoke cijene je drzao italjet, al dobro sto je izgledom bio ludji skuter cijena je bila veca
vidim area51 je jedina uz italjete isla preko 20

zanimljivo i suludo sr125 je kostao vise od fxra, nema 150ke u cjeniku, vjerovatno je isla cca 27 i pol, al dobro i onako je najveci boom bio 2004/5 kad su nove prodavane za samo 12000 kn manje  :toothy12: :toothy12:

Tomi_ZG:
Ne volim frazu best buy jer je preizlizana ali definitivno best buy skuter ikad je bio sr150

v3kac:
2005 okvirno otprilike prije krize sam stajao u salonu na staroj samoborskoj i tad novi novcati z 750 s plavi mi je trgovac iskalkulirao za keš 54 800 uglavnom ispod 55 zeru.... ali i plače su bile manje.  Tada sam imao recimo 5-5500 kuna plaču za posao nikad doma.

dacerovs:
Ove reklame za Stalkera se sjecam jako dobro, buraz je stalno listao Motopuls i bacao drkicu na SP180 dok sam ja tadasnji prvasic gledao stalkera i slinio na Aeroxa hahahah.

Tomi_ZG:
Da,sp je bio cca 26 hiljada,i onda vidiš da neki panjevi traže isto toliko na njuškalu,mislim da ih je bilo i na forumu,ili kad pogledaš koliko traže za skutere iz doba dok je ovaj cjenik bio aktualan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju