Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aprilia SR50 Morini... problemi
gavranpero:
--- Citat: Neven_SR50 - 04 Veljača, 2021, 20:48:41 ---Kit kupio preko neke trg u Zg a dizne mi poslao jedan čovjek nemam pojma di ih nabavio.
Bacam se u potragu za karburatorom
--- Kraj citata ---
Prirubnica ti je veći problem, nego karburator. Možeš to riješiti ako je uzmeš od Diteha, ali po meni to nije trajno rešenje, jer lako puca.
Btw, ja na 50cc Morini imam 72 diznu na 17.5 sa ZX-om, a takodje bez multivara teško ćeš uganjati dobar prenos.
JogFromYamaha:
Sta se uopce mucite s prirubnicom i fergazerom
Imas Dellorto PHVA 17,5 US raden bas za taj motor s originalnom prirubnicom i pase sve na sraf.
Za njega idu normalne dellorto dizne i da se super ustelati.
Ako hoces jednom zauvjek rjesiti prirubnicu koja puca na vuha kupis za suzuki koji je metalne ugradivao i miran si.
gavranpero:
Jedino uzeti metalnu kao što si napisao, jer ni ova orignalna nije bog zna čemu, naročito poslije toliko godina.
PchelaUbica:
--- Citat: JogFromYamaha - 05 Veljača, 2021, 12:11:02 ---Sta se uopce mucite s prirubnicom i fergazerom
Imas Dellorto PHVA 17,5 US raden bas za taj motor s originalnom prirubnicom i pase sve na sraf.
Za njega idu normalne dellorto dizne i da se super ustelati.
Ako hoces jednom zauvjek rjesiti prirubnicu koja puca na vuha kupis za suzuki koji je metalne ugradivao i miran si.
--- Kraj citata ---
Gdje ima taj karb?
gavranpero:
https://www.scooter-center.com/en/carburator-dellorto-17-5mm-phva-us-automatic-choke-honda-50-cc-flange-joint-cs-42mm-honda-bali50-diog-diosp-diosr-diozx-diozx96-lead50-sfx-sgxsky-sh50-sh5096-shadow50-sxr-vision-visionmetin-x8rs-x8rx-c12233?number=C12233.
Vjerovatno misli na ovako nešto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju