Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Problem sa papirima

(1/3) > >>

Lukepavlovic:
Na motoru nisam bio u mogucnost napraviti kupoprodajni. Pa evo sad, motor je registriran i ima tablice i prometnu dozvolu, motor je prestao raditi i odlucio sam ga prodat takvog. Ja jos nisam dobio kupoprodajni natrag, a rekli su da su poslali prije tjedan dana. Razmisljam izvuc nove dokumente na tehnickom pregledu. Odnosno tablice i prometna dozvola. Kako bi isao s time? Sto prijavim prvo, dokumente ili tablicu? Hvala puno

matija84m:
Malo si nejasno objasnil svoju situaciju.

Ako imas prometnu i motor je tvoj u cemu je problem?

JogFromYamaha:
Ti s tim motorom nemozes nista raditi tako dugo dok ti vlasnik motora ne potpise kupoprodajni ili list papira i ode s tobom da se napravi prijepis.
Ti nisi vlasnik tog motora niti imas ikakva prava oko trazenja ili prepravljanja njegovih papira ako vozilo ne glasi na tebe i moras imati 18+ godina.

challenbeen:

--- Citat: JogFromYamaha - 15 Siječanj, 2021, 08:02:56 --- moras imati 18+ godina.

--- Kraj citata ---

Noup. Bio sam vlasnik sa 12 godina auta, tako da definitivno ne moraš biti punoljetan

Ako još motor nije na njemu, onda mora opet napraviti kupoprodajni ugovor sa bivšim vlasnikom.

dario007:
Nemre bez kupoprodajnog nista,sad ostaje opcija da ti covjek to napise i posalje ako je obostrano bilo fer.
Postoji opcija da sam ispises kupoprodajni na njega i potpises ga i to ce proc ako nema nekih potrazivanja prema tom motoru.Tipa da nije ukraden ili slicno.
Postoji opcija da ga prodas bez papira.?

U slucaju da covjek odbija napisati papire a uredno si platio i dogovorio,zaprijeti da ces mu nabit kazni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju