Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 2011 by Koce

<< < (2/3) > >>

koce:

--- Citat: matija84m - 14 Prosinac, 2020, 05:37:02 ---Lepo mu stoji ovaj auspuh :headbang:
Kakve su cjene kod vas, za kolko eura se kupi ovakav skuter?

--- Kraj citata ---
Da Polini auspuhce je u odlicno stanje i super stoji na motor , danas sam mu zamenio staklenu vunu u top, inace kod nas je puno puno skuplji aerox kao i sr-ka za raziku od vas, recimo modeli od 2005-2011 god idu od 1000-1500eur. Pred neki dan je izasao oglas, 2000godiste 1000eur, onda drugi 2006g 1300eur. Totalni haos su cene.

koce:

--- Citat: PchelaUbica - 14 Prosinac, 2020, 08:32:15 ---Jel to onda registriras ili?

--- Kraj citata ---
Da skuter je prosao interpol i je registrovan na moje ime. Interesno kod nas je sto ti prodavac prebaci skuter na tvoje ime, ti mu platis sve fino lepo, odes na tehnicki pregled i tamo platis sta treba cela procedura i na kraj cekas interpol  :dontknow: to traje 2-3 dana i dobijes info iz policije dalie moze da se registrira. A sta ako je ukraden? Uzme ti policija skuter i sve troskove idu u vodu  :icon_scratch:

Corector:
Jel sad imas 2 Aeroxa? Auspuh stoji ko strela, bas je napet hehe

koce:

--- Citat: Corector - 15 Prosinac, 2020, 10:05:01 ---Jel sad imas 2 Aeroxa? Auspuh stoji ko strela, bas je napet hehe

--- Kraj citata ---
Ne samo ovaj, dva sam prodao ovu godinu. Postavicu fotke

koce:
Ovo je moja prva yamaha sredjena za svoju dusu od nule ovo je krajni rezultat inace je 2008god i prodat.

Ovo ispod je mladji brat, 2010god, isto i on prodat.

Crni je 2011godiste, najmladji hahahha, sta  ce da ispadne videcemo  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju