Tehnički kutak > Garaža
Baotian kinesce->swap to piaggio ac..
zvonkec92:
Ima li kakvih novosti, jel raskopana masina kakvo je stanje?
matija84m:
Jbt ni ne javlja se, cini se da vozi vec :skuteras1:
Fićo98:
Stanje je ovako za prvu ruku radilica je za mjenjanje, dario je preporucio rms radilicu, trebao bi drugi poklopac getribe i drugu osovinu kotaca, pa je dario skuzio da je blok starija tipa iz 97 god, tako da od kolege od kojeg sam uzeo masinu sa njim sam u pregovorima ako ima masinu od novije tipe, navodno ih ima ali sam trenutno kod cure u Varaždinu pa nisam trenutno u mogućnosti otici po druge blokove, tako da sad iduci tjedan idem po masinu
Corector:
Ni'je ti najlakse, ale ale. Bit ce to sve dobro, malo je trnovit put postao sada, ali sreca pa imamo turpiju da te vrhove skinemo i dalje ce sve biti lako.
Fićo98:
Bogme i je trnovit svaka greska se mora pazit
Evo nastavak, ovako sa blokovima koje sam imao bile su stare tipe iz 95god,prva stavka koja nije bila sjajna ni bajna bila je radilica tocnije klipnjaca, druga stavka lezaj na poklopcu dekla je bio sj*ban i curilo je ulje iz getribe (vjv nije nit bilo nekog dihtunga il diht mase, treca stvar navoj na osovini gdje dolazi kotac je bio sj*ban i jako lufta je sama felga imala,klip isto za mjenjanje je bio
Zatim ovako kolega od kojeg sam uzeo blokove jako je izasao u susret i rekao da mu donesem i ovako raskopanu masinu da cemo probat neku kombinaciju napravit, tako da je sam vidio u cem je stvar i dogovor je bio da ima druge blokove novije tipe koji su sad u mint stanju, blokovi su dosli bez termogrupe dekla i namotaja skup s magnetom (iza ovih blagdana je rekao da cemo se cut da mi moze dat taj ostatak sta mi nedostaje)
Sad sam jos trenutno u prikupljanju dijelova ali sve ce to biti top poslje nadolazećih blagdana novi blokovi idu kod kolege daria na remont i ubacivanje novih lezajeva i semeringa ukoliko ce bit potrebno ici ce rms radilica
Da ne duzim evo slike novije tipa bloka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju