Tehnički kutak > Garaža

Baotian kinesce->swap to piaggio ac..

<< < (23/24) > >>

Fićo98:
Jel zip na prodaju?

aragonY:
Pravi lowrider.
Dr.Rade svaka cast na centriranju!

Corector:
Da prodaje se Zip i ja ga zelim kupiti.

Fićo98:
Dekl nabavljen kao i preostale sajle

Dekl s sajlama je nabavljeno za 220kn dok kod nas dekl u zg postize cijenu i do 500kn bez mehanizma,tako da se jednostavno covjek zapita kaj je u glavama nasih trgovaca i zg .. dekl skoro postao sveti gral.. naravno paket je stigao iz Trogira i ekstremno brzo je dosao do kucnih vrata

Fićo98:
Evo mene opet nakon duzega vremena.. evo nesto ide po planu i programu, ovako dekl je slozen ali plastika za hladenje s ventilvara je pukla.. mozda zip ima drugaciju plastiku?  :icon_scratch:

zatim nabavljena je bobina/cdi od Runera

kako je Corector rekao tako sam i spojio zice i to baca iskru, samo sa zelene zice je provedena dodatna zica na bravu koja se sapaja na bijelo/crnu zicu.. to radi odlicno

evo video o bacanju iskri

zatim to je sve sastavljeno i evo prvo opaljenje devetke

onda sam nasao sajlu doma prepostavljam da je to od kineza lune ili cak s aeroxa nisam siguran.. zatim sve je spojeno u frgic

Biloo je tu neke kemije morao sam lulicu malo skratiti koja se nalazi na frgicu .. spojeno je s ruckom gasa.. to radi zadovoljavajuce  :icon_thumright:

skuter izvaden iz garaze i isprobano po dvoristu da vidim kako se to ponasa.. moram bit iskren malo me i strah ovo voziti, samo se nadam da se nece rama popigat..
evo kako to izgleda

skuterce dize na zadnji sto ce biti veselo za voznju kad se to sve ustela i napravi kako to treba biti
karb je 12mm .. definitvo trebam veci karb dvoumim se izmedu 17.5 ,19 ili 21 ...

uz to vjerovatno cu nabaviti blok s prihvatom za disk pa probati nabaviti felgu od stalkera 10 cola jer neki od njih su dolazili s diskom.. u garazi imam od aeroxa u steku kocione pumpice pa da slozim devetku s zadnjim diskom... cijeli setup cu prebaciti u druge blokoveali za sad nek bu ovako kako je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju