Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pomoć - pretvorba VX 125 u VXR 200/218
Tomi_ZG:
Ja sam probao dosta tih swapanih vx mašina,ide dobro to sa Malossi 209 i hrpom sranja nabacanih gore,samo dođeš do cifre od 10kkn i opet te cvajo napegla
Po meni najisplatljivije: 200 cilidar,vxr bregasta sa dekompresorom i stavit polini ili malossi vario,amen,za malo para a dobro bu
challenbeen:
Mislim da je ovo nova 218cc termogrupa sa 24 ks na kolu ako se ne varam a stara 209cc. No dobro, nema veze. Misliš da je bolje VXR200 termogrupa i glava sa njegovom bregastom??
Evo fotka ulja:
Tomi_ZG:
Ma nije bolje nego me to nije toliko oduševilo s obzirom da su to sve bile mašine sa uloženih 10+kkn s pol kataloga dijelova i onda dođe malo liznuti 180sp i sve to izbrašnari,samo moje mišljenje,ne mora se nitko složit
Vx i vxr glave su iste
challenbeen:
Ma pusti ti SP180... Mene zanima razlika sad između VXR200 i Malossi 209/218... kolika je razlika? ima li je uopće?
Jer po ovome što Malossi reklamira, mora biti dobar brejkdil za te pare
Tomi_ZG:
Samo razlika u snazi između 200 i 209 cilindra je skoro nikakva,glava je ta koja radi razliku,ili (pre)skupa Malossi glava s bregastom i većim ventilima,ili prerađena serijska glava s većim ventilima,samo to je posao,jbg nema nam više Master Štefa on bi to najbolje pojasnio,ja govorim samo ovak iz ono malo iskustva kaj sam imao prilike isprobat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju