Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pomoć - pretvorba VX 125 u VXR 200/218
zvonkec92:
Ova tvoja radilica i blok su iznutra crni i čađavi koda je vozeno bez ulja ili predugo na jednom ulju. Zajebi ti te intervale koje manual navodi po meni je to puno previse 5000km za masinu koja se stalno vrti na 5-8t okretaja
challenbeen:
Zvonkec... jesi uopce procitao sto sam napisao? Hahaha... u sarkazmu sam rekao kako mi je lagao da je mjenjao ulje svakih 5.000 km, a po fotki ulja se vidi da barem 7-10k bilo u mašini. Iskreno, ja bi cak to i oprao, samo ne znam kako... mozda sa onim sredstvom sto sam otvorio temu nedavno hahahaa ...
A je li Dario? Znaci glava je najbitnija... ahaaaaaa, dobro... kako cemo napraviti da moze lijepo vuc i da ja i svi mi budemo zadovoljni? Haha
avr freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Prosinac, 2020, 22:10:08 ---Po meni najisplatljivije: 200 cilidar,vxr bregasta sa dekompresorom i stavit polini ili malossi vario,amen,za malo para a dobro bu
--- Kraj citata ---
Ovako napravi i super bude. Bata steef čita ali ne želi pisati tj nema vremena, posao, garaža, novi ljubimac.. ;D 4t je ipak malo složenija stvar, tu treba i iskustva a pogotovo za nijanse koje pročitaš na forumu i želiš ih presaditi u svoje. Nije nemoguće naravno, no naoružati se živcima i novcima. :)
Svjećica nkg cr8eb, ulje 5w40 fullsin (1.1L).
Corector:
Go for it! Dijelova ima, siroko su dostupni, a ovaj stage 1 je cisto pristojan za konkretan pomak. Samo dobro uslajfat ventile da nimalo snage ne pobjegne vanka i rezultati nece izostati. Imam i ja neku 125icu Leader, vidim da bi se lako mogao natakarit 200AC cilindar od Libertija Sport, jer pristojno ide tada, a ovo je jos jace.
challenbeen:
Pero, nisam ih nasao polovnih, a malossi ima 190cc dobru pilu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju