Ostalo > Motocikli
Šrafanje po motorima. ili tako nešto. Pokušaj?
SCANIA R500:
Volvo i Scania.... Kad sjednes i volan povuces na sebe... Doslovce sjedis kao u fotelji naslonjen na sjedalo.... To je uzivancija..... Na man-u tg... To je nemoguca misija.... Pola frizidre vani... Nije pod krevetom.... Uzas....itd
challenbeen:
Znaš kako se kaže, man je radno auto, a volvo i setra su po meni najudobniji
SCANIA R500:
Man je bio radno auto do 4 serije.... Govorim za kamione.... Od Tg serije.... Uzas.....
ivek_sr:
Promjenil buš mišljenje kad vidiš novi tgx tj kad sjedneš. Odličan je. Napokon zaokreću priču. I dok držim školovanja ljudi su oduševljeni.
SCANIA R500:
Novi nisam probao..... Ali ovo do sada.... Uzas.... Zanima me jesu li ti inzinjeri iz man-a ikada sjeli u scaniu ili volva........ Jbt pa samo kad sjednes pa one dve lampe ispod ormarica kad ih upalis po noci moras naocale staviti dok karticu stavljas u taho.... Ko kokos..... Jbt pa osvjetljenje se stavlja u krov gore..... Taj polozaj volana... Uzas.... Sjedalo nisam jos niti jednog vidjeo da nema lufta u skarama..... Znaci sta se tice vozaca to je katastrofa..... A mislim i ovo ostalo... Motor getriba.... Nula..... Dobio sam tri tjedna na test 2017g efficientline 3 18.460 tegljac..... Daleko je zaostao naspram volva i scanie... I mercedesa cak i Daf-a....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju