Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner sp 50
Corector:
Eee jebiga. Ajde ustekaj taj cdi koji ce ti doci, ako ne bude, skidam namotaje pa ti saljem busom, za Vodice bi trebao svako malo polaziti s kolodvora. Usput i radapciger tutnem da ko covjek raserafis zamorce.
Cdi/bobina su slaba tocka na karbosu. Ja da to vozim, stavio bi cdi i bobinu odvojeno, jer se lakse hlade i tesko ih je pregrijati.
I imas jos jednu stvar, hoce im crknuti namotaji.
Ili furaj ispod sica bobinu i namotaje za Pia s radapcigerom i kljucem za skinuti.
SCANIA R500:
... Kažeš... Da razšarafim zamorče ko covjek :laughing7: :laughing7: ok.... Ako su namotaji javim ti.... :icon_thumright:
Corector:
Ako imas multimetar, lako ih provjeris. Ili stavi prst na zelenu zicu pa zaverglaj. Ako te spici struja i prezivis udar, DOBRO JE!
Radim na tome da ugradim sistem koji ce pomocu opruge i senzora kad nestane.iskre, automatski izbaciti bobinu iz skutera na cestu. Cisto da ne muci ljude dal je bobina ili stator na karbosu.
https://youtube.com/shorts/6vr7RKzvTjI?feature=share
SCANIA R500:
Hahahaha..... Takva je i moja... Crvena.... Moja ce otic u more :laughing7: :laughing7:
Corector:
Ne smije ni u more niti na cestu, zato treba s gustom baciti u presu ili drobilicu na reciklaznom. Makar cdi ostane ispravan, a bobina rikne, da se to prebrikat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju