Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner sp 50

<< < (38/52) > >>

Corector:
To mu je standardna cijena godinama.

matija84m:
Da da ide zamorce. Nisam probal u krajnju ali starta dobro i ima moc.

SCANIA R500:
Zamorce je vrh.... Mislim da iz serijale nemogu vise izvući....bacam šarafcigere...  :toothy9: ..... Sutra krećem.... Sad neznam dali na slunj ili senj pa dole...  :dontknow:

SCANIA R500:

--- Citat: matija84m - 24 Srpanj, 2021, 13:19:02 ---Da da ide zamorce. Nisam probal u krajnju ali starta dobro i ima moc.

--- Kraj citata ---
.  Krajnja 85 bez problema... Cim se sagnem 90.....mislim da bi sa velikim vizirom isao 90....manji otpor bi bio.... Ipak imam ja 95kg...nisam bas tako mali :toothy9: otpor zraka se dosta osjeti

Corector:
Onaj veliki vizir ti daje cini mi se 3gpsa, osjeti se to, u svakom slucaju je dobra stvar. I nece ti se restartirat kometraza dok otvoris sjedalo :D

Sretno sutra i uzivaj! Na tebi je kojom ces rutom, ovisno za sto si raspolozen. Ako udaris na Senj, pa magistralom dolje, raznmisli o neprekidnim vrucinama i suncu, to te iscrpi nepotrebno, a treba ostati koncentriran na zavoje i uzivati. Ja sam zadnji, ili predzadnji put izbio na magistralu kod Senja kad je sunce zalazilo, reko da probam i tu verziju, stvarno mi je dopizdilo voziti se na +50, mislim moze se, ali napinje te ta vrucina nepotrebno, plus ima guzve sada.
S druge strane, Slunj je laksi i ugodniji za odvoziti, najbrzi put, ali i pomalo do znatno dosadan do Gracaca.
Imas jos Korenicu pa na Karlobag ako ti se da.
Vidi gdje si sto si i odvali neku tripcinu mrale, slozio si pilu i to je sada gust posteno se provozati s necim za sto si najvise zasluzan! :happy6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju