Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner sp 50

<< < (3/52) > >>

SCANIA R500:
Al imate precizno oko.... Gume su iz 2012.....znam da cekaju prvu pljuvačku..... Hahahahaha.... Al ide to jos :drunken_smilie:

SCANIA R500:
A i nisu ga bas ocuvali.... Ovo je rezultat dobrog pranja.... I silikon sprej..... Izgreban je naprijed i po boku lijevom..... I to sam ja isao sanirati pa sam napravio jos vece sranje... Da me sram to i napisati :dontknow:..... Nisam skuzio da je to mat boja.... I slajfao malo vodobrusnim 2000 i polirao..... I napravio sranje...... Jbg... Onda sam ga cijelog lagano... I ispolirao.... Da se nevidi sranje koje sam napravio.... Jbg zao mi sada ko psu.... Al eto..... Inace skut nigdje nije puknuto nista.... Sve orginal.... Jedino sam stavio sc08 jer meni je taj spuh lijep na tom skuteru... :happy8:

matija84m:
Ma dobro je to. Kako obicno ljudi zapuste skuter to je komedija.
A sc08 je odlican po pitanju performansi i tih je. Samim tim i skuter malo bolje ide jer taj spuh nema katalizator :icon_thumright:

SCANIA R500:
Sta se tice spuha..... Onaj crveni na slici je od buraza.... Na njegovom spuhu je pisalo sc 48....na mom sc 30......i negov je rezan bio vidi se otraga... Ocito vaden kat.... I motor kurca nije isao..... Ja kupio sebi 08...i njemu stavio svoj onaj sfrkani... Mada su identicni samo je njegov sc 48 a moj sc 30....skuter se preporodio jaci... Brzi... Sve......... A ja iskreno ne primjetim bas neku razliku... Osim u samom startu.... Sa cs08

SCANIA R500:
https://postimg.cc/34QjHg5q      pjeskario ga sa lidl pjeskarom i mat crni temperaturni...  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju