Općenito > Generalno o skuterima
Kymco F 9
Corector:
Opa miki, vidi ga kako je fino zalego da dobije jos na ubrzanju. Svidja mi se, zelim taj moment iz nule, da bude ilegalno i veoma jako, i da si na prekidac saltam sport i eco mod.
Deki.:
--- Citat: challenbeen - 26 Studeni, 2020, 18:49:59 ---lajkam statistiku, ali me zanima svakako koliko kinez koji je to testirao ima kila... Izgled e-skutera mi je brutalan!!!
--- Kraj citata ---
Elektromotor ima ogroman okretni moment tako da masa puno manje utječe nego kod benzinca a ima i dvostupanjski automatski mjenjač pa nije ko sa direktnim prijenosom mada i ti električari čupaju dobro
balki:
Čupa to al se malo zaigras s "gasom" pa moras gurati do najblize uticnice.
(Sracuna da mozes jos 83km napraviti. Poganjas se s nekim cvajom dvatri semafora i vec blinka "low battery"- a ti doma u GORNJEM Vrapcu npr" :headbang:)
zvonkec92:
hahaha, ma ta struja je zaqurac. Bas se pitam zasto nikad nisam vidio da se neko ganja sa auticem na baterije :icon_scratch: pogotovo sad po zimi ovi tesla loveri se ne voze prek 40. U ljeti vidio par dostavljaca na elektricnim skuterima i dode mi ih zao jer se voze 25-30 pa kad oni stignu dostavit hranu. Ljetos takoder vidio nekog krmka na onom dreku super soco, kakva je to bijeda od vozila pa to je gore od baotiana 50cc s blokadom. Ovaj kymco ide jebeno ali ko ce to kupit, bit ce sigurno debelo skup
Deki.:
Subvencija od države 60%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju