Općenito > Generalno o skuterima
Novi zastupnik za Malaguti, Lambretta i Fantic
ivano_007:
--- Citat: Deki. - 04 Prosinac, 2020, 15:38:05 ---U dalmaciji imaš per tipova kupaca.
Izdavače apartmana- voze pederomobile tipa vespa
Dilere- voze najnovijog tmaxa
Ove što u Brodosplitu hvataju krivine-voze 50ice
I par poštenih ljudi što voze x maxa
I narkomane što kradu od svega navedenog
--- Kraj citata ---
Izdavače apartmana koji voze Tmax
Dilere koji isto voze Tmax
Pomorce kojih je 90% Splita koji također voze Tmax
Ljude šta nemaju za papar pa kupe starog Tmaxa... sramota je da išta drugo voziš ovdje osim Tmaxa.
Od 5 skutera/motora koje sretneš na cesti, 3 su sigurno Tmax, bez zezancije. Baotiana nisam na cesti vidio zadnje 2-3 godine sigurno u Splitu.
Deki.:
Odličan komentar s lica mjesta
ivano_007:
--- Citat: Corector - 04 Prosinac, 2020, 17:31:43 ---Meni se cini da sol i sunce odrade svoje
--- Kraj citata ---
A ovo sam milijun puta čua kad neko ima predrasude da su vozila u Dalmaciji nagrižena od soli. Ne leti ta morska sol baš kilometrima od mora ka šta ljudi misle :icon_biggrin: osim ako ne ostavljaš skuter na rivi tik do mora... nemaš se čega plašit. Uvjeren sam da Lika, Zg... i tako neka područja imaju puno većih problema sa soli od Dalmacije kad se snijeg posipa.
Jedino šta je ovde zeznuto to sunce kad upeče, to uništava plastike, vizire i sve ostalo.
Corector:
Karoserije od auta su dugovjecnije, manja je vlaga u zraku i brze se posuse, a i podvozje ne trpi od kamencica i soli preko zimskih uvjeta. To mi je poznato, ali ima jedna sitnica.
Vidio sam rame skutera s mora, serafe i sitne detalje, ulove priie povrsinsku hrdju, a kod kineza elektricni kontakti vole prije otkazat zbog toga i tu krecu problemi.
Cak i da zanemarimo taj faktor, ostaje ta vjerojatnost za vecim brojem suncanih sati koja przi sve, a pogotovo one u kojima je manja proizvodna vrijednost zbog nedostaka odredjenih supstanci u smjesi plastike.
Kad bih reparirao skuter s kopna, on bi se mogao dovesti u top stanje, a kad bi to isto pokusao s onim blizu obale, jednkstavno bi kod detailinga zapazio kratere i pore na mnogo detalja. Alu bi takodjer dobio po piksi.
Deki.:
Čak na Givi povišenom viziru piše kako parkirat u odnosu na sunce da ti ne rastopi sic i plastike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju