Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zadarski đir sa skuterom
Corector:
--- Citat: challenbeen - 23 Studeni, 2020, 01:22:38 ---zanimljive %u010Dinjenice: jedan imao laserski toplomjer, drugi set "proxxon" gedora, tre%u0107i polirku, %u010Detvrti dvotaktol a peti izvlaka%u010D slipih le%u017Eajeva pod sjedalom. :headbang:
--- Kraj citata ---
Kad se sjetim dosadasnjih dogodovstina, nista od tog alata ne bi pomoglo.
Ono sto je trebalo i spasilo je trip, bilo je sljedece:
- benzin
- noga
- plasticne zip vezice, sto deblje i duze za pricvrstit auspuh
- aparat za varenje
- elektricni kabel
- vezica iz tenisica
:headbang:
challenbeen:
benzina, plastičnih vezica, konopac, konop, 2 metra kabela za zvučnike i pojedini alat uvik imam kad negdje idem na put (za sada je to bio Skipper trip u Split po Xmaxa). Na sriću, nije ništa od toga tribalo, ali to se uvik mora imat sa sobom, pogotovo na 10+ godina starijem, ili 2T mašini :dontknow:
hahahaha .. o da...
Corector:
Vecina nas vozi prastare skutere, tako da se treba organizirat, svatko ispod sica odredjeni alat nek nosi, i kad se to spoji, nadmasit cemo Hakov kombi, haha
challenbeen:
kad se vozi ekipno, pogotovo 5 >>>reklamiranje
matija84m:
--- Citat: Corector - 23 Studeni, 2020, 17:20:42 ---Vecina nas vozi prastare skutere, tako da se treba organizirat, svatko ispod sica odredjeni alat nek nosi, i kad se to spoji, nadmasit cemo Hakov kombi, haha
--- Kraj citata ---
Obicno kad sam nosil alat to je bio neki duplikat koji se vec krije pod necijim sicom.
Ma nista vise nemam od alata. Kad stane onda tek razmisljam o tome kaj mi treba. Najcesce slepanje :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju