Općenito > Generalno o skuterima
Novi Kymco ala x-adv
Deki.:
Pošto su u điru skuteri koji koketiraju s offroadom čini se da i od Kymca dolazi nešto u tom stilu
https://www.facebook.com/165361090515984/posts/1240184649700284/
balki:
Interesantno. Iako su se Kinezi drznuli i poceli dizati cijene na nivo razvikanih brand name proizvoda pa vjerujem da nece bit bas jeftin.
dacerovs:
Ma ovo sta Honda radi sa Xadv i Integrom tocnije po novom Forza750 je meni top topova.
Skuter bez CVT prijenosa koji se ponasa kao motor.
Za sljedecu kupnju ne gledam nista drugo, Integra mi je :icon_thumright: :headbang: :headbang:
Mislim da se u Yamahi upalio alarm i da ce i oni morat nesto slicno napravit jer tih Hondi se prodalo pun k u EU, cak su i ljudi iz same Honde ostali u cudu sa prodajnim rezultatima jer se u Japanu bas i ne prodaje nes ludo, pa ce sljedece godine preselit komplet proizvodnu iz Japana u Italiju di Honda ima brutalnu tvornicu. Jedini na svijetu rukom obraduju blokove motora( mozda jos jedino HarleyDavidson to radi), kako za skutere tako i za motore, zato i jesu skupi ko sam vrag.
Deki.:
Tko god da je probo DCT kaže da je vrh i da ništa drugo nebi vozio
balki:
Meni ti velki i teski skuteri zasad nisu opcija al ta klasa je mnogima zarka zelja i trziste svakako postoji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju