Tehnički kutak > Styling skutera
Fake i pravi auspuh
Oliverxxx2:
Ja mislim da ni po materijalu ni po konstrukciji nisu isti.
Da su konstrukcijski isti davali bi iste ili jako slične perfomanse...i svi bi prije kupili daleko jeftiniju kopiju nego original.Kolko čujem perfomanse nisu iste...
ljubo46:
Imao sam ga ja na z750
Sluzio me 1god pustao je izmedu ovih pop nitni
. Db kiler sam preradio da imam donekle zvuk dobar. Jer bez db nije za vozit hahah
TopPerfomance4:
A baš sve vidi na slici razlika nebo i zemlja
avr freak:
--- Citat: zvonkec92 - 29 Listopad, 2020, 12:45:16 ---Konstrukcijski bi trebali bit isti i daje li to ista osim nepotrebne buke?
--- Kraj citata ---
Ni u mjerama nisu isti, pogotovo u presjecima i materijalima.
Osim buke ne daje niti jedan benefit..
Primjer na grafu ispod, to sa fake spuhom nema šanse da se dobi tako da ne vidim čemu ga opće stavljati na motor. Ljubo nemoj zamjeriti, svi smo mladi bili. Treba probati ;D
Na kraju krajeva zato i košta, ima potrebne certifikate i to je to. Tko voli, dapače :icon_thumright:
balki:
AkrapoviČ sa granom za skuter Quasar 300 masinu (Bev i ostali) deklarira pol konja dobitka sto je zanemarivo. Znaci realno ga stavljas radi par kg ustede na masi, qrcenja i zvuka.
- Usteda na masi je bitna jer uz ukpno smanjenje mase za preko 3 kg osiguras i laksi posao zadnjem amortizeru.
- Pol ks dobitka nebus osjetio po nicemu vjerojatno
-Buka te mozda spasi da te netko primjeti i ne pokupi ali ce privuc i policiju da te zaustavlja.
...kako se pisalo da su na tehnickom poceli cjepidlaciti sa homologiranim djelovima morat cu protiv svoje volje staviti Akrapovica jer je homologiran istovremeno za Sportcity 250ie i za Bev350ie te ga dati upisati u knjizicu. Tko prati razumjet ce moj razlog :headbang:
Inace sam protiv glasnih auspuha i ovo cu stvarno napravit protiv svoje volje i zalit cu novac ulozen u taj auspuh.
Ako netko ima povoljno original Akrapa za Bev250 ili 300 u dobrom stanju pliz PM..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju