Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pokopa%u0161e mi influencera
ivano_007:
Hahahah najjača priča :toothy12: Muzumbu Singva ka prozvali :icon_biggrin: "kad Vedro počne pričat, braća Grimm počnu zapisivat"
balki:
Corector:
Pricekati cemo da se izjasni.
Ima li itko da je slijedio njegov moto? Planiram sve ove njegove avanture proci sa skuterom, jer sam uvjeren da to mogu ostvariti.
TopPerfomance4:
Da živimo u vremenu laži od tih "infulencera" koji nam prodaju proizvode od svojih sponzora puno stvari je unajmljeno i nije njihovo da bi se čovjeku zamazalo oči i napravilo komplekse čak nije ni dobro biti po tim društvenim mrežama puno, otvorim taj instagram svi živi se prave važni sa bilo kakvim slikama prepuhano
ivano_007:
--- Citat: Corector - 29 Listopad, 2020, 08:02:56 ---Pricekati cemo da se izjasni.
Ima li itko da je slijedio njegov moto? Planiram sve ove njegove avanture proci sa skuterom, jer sam uvjeren da to mogu ostvariti.
--- Kraj citata ---
Šta će se izjašnjavat? Vidiš da briše komentare i blokira ljude na youtubu, a do nekidan je kompletno bilo zabranjeno komentiranje. Čovjek je dobro krenuo, međutim udrila slava u glavu pa počeo preuveličavat stvari, npr. posjeti nacionalni park u Kolumbiji 3km od velikog grada, a na videu priča da je u srcu Amazone i da tu niko nije već 30 godina proša... i slične stvari.
--- Citat: TopPerfomance4 - 29 Listopad, 2020, 10:03:18 ---Da živimo u vremenu laži od tih "infulencera" koji nam prodaju proizvode od svojih sponzora puno stvari je unajmljeno i nije njihovo da bi se čovjeku zamazalo oči i napravilo komplekse čak nije ni dobro biti po tim društvenim mrežama puno, otvorim taj instagram svi živi se prave važni sa bilo kakvim slikama prepuhano
--- Kraj citata ---
Dodaj mene, pa ćeš vidjeti kako se vino, rakija, ulje pravi, pilaju stabla po šumama i slično :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju