Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 Ditech->Toulip red

<< < (7/14) > >>

dario007:
Evo malo pocistio felge,montirao iza braking disk iz šteka,posto je zadnji bio los i smontirao na skuter.
Da i nove ventile kratke je dobio,to sam uzeo u Vulkalu 2.5kn komad i nekad davno sam kljuc za montazu kupio,pa sam to kos vulkanizera smontirao.Zastedio sam 15kn ;)
Gume i montaza ispale 410kn.

TopPerfomance4:
Čovjek se prekrsti u ajšprice sad kad slomi rekord najbržeg injection skutera na balkanu

Zigas:
Vidim, da još nisi izbacijo separator vlage. I ja sam ga dugo imao i na kraju izbacijo, jer sam skužijo, da samo zbog njega stvara i više emulzije, jer se vruč zrak iz bloka brzo ohladi i stvara  još više vlage (vlaga+ulje= emulzija). Da bi se smanjila emulzija u čašici izpod regulatora pritiska je najbolje, da je ova cjev od air kompresora što krača. Idealno bi bilo, da je možda nekako izolizana npr. heat warpom, da se ukloni brza promjena tempetature, koja stvara vlagu. Ja toga ne trabam, jer po 100 puta na godinu skidam čašicu, da štelam regulator :toothy10: Možda kad uštelem več jednom, da ču to uradit.

Kad če tuning na ditechu?  ???

dario007:
Izbacit cu separator,nisam to ja ni stavljao nego ovaj prije vlasnik.Cekam samo da se vidim sa Perom i poberem novo crijevo kompresora.

Tuniral ne budem nista vrlo vjerovatno,mozda malo pritisak cisto da vidim kako ce reagirat i eventualno nesto sto ne trazi nikakva ulaganja.

dario007:
Kupio sam sic,plastiku volana i kilometar sat,posto je na mom temp letila u crveno cim se kontakt da.

Malo sam se najebao sa satom jer je netko prepiknuo cajger na drugu poziciju,pa sam ispitivao senzor,zice i sva cuda koja postoje.Na kraju ufazio cajger i sve radi kao puska sada.

Eto zamijenio masku i sat

I sic je sjeo gore

Posto nijansa spojlera i volana bas nisu 100%,masku koju sam dobio uz masku volana sam odlucio obarbati u mat crnu

Uz put sam isao provjeriti ulje u kocnicama kad je vec volan bio dole i skoro me slagiralo.Kaze covjek nove plocice i ulje u kocnicama da su mu stavili.Plocice jesu,al' ulje boga mi nisu.

To sam sve ocistio i oprao,pa propustio 3 spremnika ulja kroz anlihtere.Tek tada je kreno bistri dot van.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju