Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 Ditech->Toulip red

<< < (3/14) > >>

dario007:
Da da i svidjelo mi se kako je Morini to slozio,dobar spoj Mine,Pie i Peže.
Zaboravih napisati i da sam premjerio crijeva i Corector mi to bude narezao i pripremio provjerena i kvalitetna crijeva koja cu ugraditi na skuter.
Svakako mu se moram zahvaliti za pomoc,sugestije i najvise na poklonjenom bloku.Obecao je da ce biti jos dijelova ako ostanem na injekšn mašini,samo kaze neces dobiti na gotovo,ima da se upoznas i namucis prije nego otkrije rijesenje.
Ali evo mehanikom sam se upoznao,sad injection sistem bude na red dosao.

Corector:
Nudio sam ti i Malossi Sporta 70, treba mu uzeti klip za 1 specijalu.

Daj mi reci sta to ima Morini, a da je slicno Pezi? Peza je slicnija bijeloj tehnici, jer Morini je linearna raketa

dario007:
Imaju isti iglicasti lezaj :headbang: To je minus,ne plus,da nebi netko pogresno shvatio...

Samo nezz Morini vozi 39000km izgleda ko nov,a Pezin navodno ide 2000km

Nisam htio uzimati kit jer to trazi jos love za ulozit,a jos ne znam kaj bum sa SRkom,tak da je ovo sad okej,pogotovo za 0kn.

Zigas:
Bravo :notworthy: :icon_thumright: Spasio si je.

I kod nas ima za kuput za male pera ditecha sa kvarom. Šta se treba, da se ubaci Pia blok. Rama bi trebala biti ista. Pia nosač? I preraditi zadnji amortizer da paše na Pia blok ili staviti pia amortizer. Tražim ramu za moj rezervni blok sa Malossi sportom. :laughing7:

dario007:
Dobro si rekao,instalacija pase na Purejeta,nosac od SR-a Pia treba i drugi amortizer,a moze se i sa piaggiovog donji prihvat navarit.Rama je jako slicna ovoj tvojoj na novom SR-u.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju