Ostalo > Razne offtopic teme :)

Šampon za ulje u autu

<< < (4/4)

Deki.:

--- Citat: v3kac - 13 Listopad, 2020, 23:08:22 ---jel ovo uopće komentirati  :icon_biggrin:

Ne postoji niti če ikad postojati tekućina koja rage vrača u život, misli d a od svih sranja vrijedi motorkote jel smanjuje trenje samim tim pomaže očuvanju i smanjenjenoj potrošnji goriva zbog smanjenog trenja.

naslage čađe je nemoguće "nježno" odvesti iz motora, samim tim bez oštečenja svega i svačeg, a ako ne oštećuje znači da niti ne čisti.

--- Kraj citata ---

Postoji tekućina koja rage vraća u život.
Kad prodaješ ragu natočiš litru dvije hipenola. Vraća kompresija i ne troši ulje

roc:
Ne trza kazaljka, senzor pritiska je mjenjan, ali meni se to manifestiralo kao gubitak potiska,
kao da nema turbine, nakon zamjene je ok.
Kako Matija kaže dok ne pali lampicu je dobro, javi mi kada mu žarulja izgori di neće grešku.
Ovaj aditiv sam mislio čisto zato jer je na 160k pa nek se nađe

matija84m:
Ma samo ga vozi. Injektori kad daju svoje mjenjaju se. Do tada ih nemas kaj dirat.
Neki su ubacivali motorno uljue u naftu, pa se injektori malo podmazu i prividno auto bolje radi. Ali to je sve privremeno i nema smisla.

JogFromYamaha:
Prije ti na hdiju treba mjenjati puskice injektora jer znaju pregorjet ako se auto tera na hladno. Uz to filter goriva UFIjev i nista drugo zamjensko stavljat.
To ti je 600kn set i radit ce mirnije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju