Ostalo > Razne offtopic teme :)

Prijevoz skutera ZD-ZG

<< < (3/6) > >>

challenbeen:
Aprilia sr 2002-2003 godina "morini"

matija84m:

--- Citat: Oliverxxx2 - 07 Listopad, 2020, 12:56:57 ---To je taj...svjestan sam da treba komplet restauraciju i puno uložiti.
Nekome tko ga misli kolko-tolko prirediti i prodati nije baš isplativo ali mene taj posao i ulaganje ne dira previše jer ču ga raditi za ženu koja ga priželjkuje več godinama.
Nakon komplet restauracije moja draga če imati tip top skuter koji si želi a takvih baš i nema u ponudi.

--- Kraj citata ---

Pa u ovoj temi se nista nevidi u kakvom je stanju skuter.
Ono sta znamo da je masina zablokirala. Nemora znacit da je kvar veliki. Nesto se rasipalo samo, otvorit masinu vidit kaj treba novo i slozit u vozno stanje.
Po prici mi se cini da je skuter taman regan.
Nevidim razlog zasto se nebi isplatilo slozit ga za sebe i vozit. :dontknow:

Tomi_ZG:

--- Citat: mic - 07 Listopad, 2020, 12:34:11 ---http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,113022.msg1367194.html#msg1367194

To je ovaj skuter od dečka iz Privlake ili Vrsi čini mi se. Moglo bit biti mnogo  :cussing: pri slaganju tog skutera

--- Kraj citata ---
To je onaj Oskar koji je otvorio temu da bi stavljao 50 mašinu na nexusa  :upsja:

--- Citat: Oliverxxx2 - 07 Listopad, 2020, 13:19:56 ---Onako usput...na kojim još skuterima ima tih mašina

--- Kraj citata ---
Ak me pamćenje služi Corector je pričao da je to morini AC ajnšpric i da dijelova nema ni za lijek,ak je to to fino ćeš se usrećit

matija84m:
Morini AC anjspric ???
Kaj to postoji uopce ???

Tomi_ZG:
Možda sam ja nekaj fulao ili pobrkao sa drugim modelom,ali da i meni je bilo čudno,de je Rope da razbije nedoumicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju