Ostalo > Razne offtopic teme :)
Proklizale mi Starke - nista bez Bridgestonea!
Corector:
Danas se ukazala prilika da provjerim jel ima broja kod Terrexa. Ove plave su bas kompletne, ali broj ne postoji, Goretex + Conti djon koji mi nakon svega i nije toliko bitan.
Jer sam nasao ove crne broj 48 koje su aman taman, ali nisu Goretex i sad ne znam sto da radim, to su jedine Terrex koje mi pasu i bas su mi super, da im je samo jos Goretex...
Deki.:
Od Terrexa vrijedi samo Swift model. Ako nemaju Swift radije uzmi Salomon. Goretex su jako tople ali za kišu su majka
Corector:
Propala potraga, preuski kalupi, za lakse osobe...
Evo upravo sam se skoro.opet ubio ko isus, proklizale mi ZX750, bome rabljene su ima vec 2 godine pa je djon ocelavio.
Sta uzet da ima gripa za 107kg kad se zatrcis ko vidjelica gospe, i zelis naglo promjeniti smjer, q da te ksusova masonerija ne.odvuce u stranu i djonovi proklizu ko Dunlop?
challenbeen:
pero, baci pogled na ove moje, kupio prije cca 40 dana. prvih par dana nogi bilo neudobno, a sada ih ne skidam. 49,5 broj i širi kalup
https://postimg.cc/gallery/SprtWz1
Corector:
Mene stisce nenormalno mali prst.
Nisam stigao dovrsit gornji post... Pola dana ne mogu naci jaknu s kljucevima od auta i jos svacega. I padne mi na pamet, da nije mozda jakna ostala u autu skupa s kljucevima... A sve se to desava u Getu... Nista, ispalim sprint na 300m (maznem nakitanu i obicnu pezu do 30kmh), i sad skrecem u blagi zavoj, to sam jos i prosao, medjutim imam jos sa smugnuti uz cosak zgrade, to odradjujem u moto stilu, bacam se lijevo do crte, i navaljujem ostro u desno, i sunce ti j****, kad je dosao trenutak za najvecu promjenu kuta skretanja, odose suze ravno pizdu materinu, pomotam se i isprepigam, okrenem za 180* i zabijem se u zid zgrade, ali sam u konacnici uspio skrenuti pod 90 :D
Priie kad sam trcao i imao 40, 50 kila manje, to je sve islo ko masina s 1 kotacem i bez rame. A sada, isto kao na teskim dvotockasima, samo te izbacuje iz putanje, i jedva ceka da oklizne pa da se izmotas kao ckapi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju