Ostalo > Razne offtopic teme :)

Proklizale mi Starke - nista bez Bridgestonea!

<< < (3/9) > >>

igor.sb:
Vi sa conti đonom kako se drzi po asfaltu?

Imam 2 para terrex ax2r goretex i obicne, đon nije conti, al ubi ga asfalt brze nego molasicu, sto i razumijem jer je iskljucivo cipela za šumu
Ugl cca god dana hodanja po asfaltu i nema đona vise tj onih rinjaca
Da su mi brutalne jesu pogotovo ove goretex za zimu, lagane, griju, kisa, snjeg, bljuzga  :dontknow:  samo gass

Deki.:
Moja kolekcija
ssl image hosting

host photos

upload image to web

I najbolje sandale ikad KEEN

Corector:
Veoma zanimljivo, nisam ocekivao da cu dobiti ovoliko korisnih informacija. Nisam nikad probao te modele jer nisam imao interesa, ali ovo ako kupim, odmah ce pasti neki test na Sljeme kad su vec za to savrsene. Vidjeh da su ove narandzaste sad aktualne, jesi te uzeo da se manje vide tragovi crvenice? :D

PS evo poslijedice od naglog kocenja, sjecam se da sam zarolao jedan (ostar) kamencic na zaustavnom putu... Toliko vodim brigu da je Bridgestone sveprisutan, i zaboravim na djonove - zamalo pokojni!

Deki.:
Kod crljenice ništa ne pomaže haha.
Ja imam tri uvjeta.
Da su za treking, za trčanje su pretanki đonovi i nisu za krkane 100kg+
Da su sa Goretex membranom, znači nepromočive.
Da imaju brze vezice, ko to jednom proba ne vraća se na žnjirance, osim ako nemaš kurble i trebaš upalit skut u Mađarskoj

Corector:
Na zalost nema broja za mene kod Adidasa, cak sam nasao jedva jedvice 47 i 1/3, sto prolazi na civilkama, ali kod Terrexa mi fali zera. Odradio sam usporedbu Continental djona i drugih, bome pomice se namjestaj kad ih stisnem rukom i guram po i invertaru, bas se zalijepe kao Bridzs za cestu, a ove ostale, klize. Sve to ima svoje, ali ja sam fan kad lijepi.

Nasao sam i ciganski Michelin, tvrd na dodir ko prosjecni djonovi, uostalom, kao takve ih i pamtim.

Poklonio se Suzukiju i Toyoti sto prvu ugradju caste s Bridzsom.

Sve u svemu, nista od Terrexa, poceo sam isprobavati Salamonke jer imaju broja, al su velike bog te mazo, pa to ne stane na podnicu vecine skutera ako bi se recimo vozio u njima, ali to je sekundarni :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju