Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 172 AC
ljubo46:
--- Citat: mic - 01 Rujan, 2021, 11:37:38 ---Fino izgleda runnerče u tom crnom izdanju, pravi je sleeper :icon_thumright:
Jesi li te hrapave plastike na runneru pjeskario? Pitam zbog onoga što si spominjao u drugoj temi...
--- Kraj citata ---
Hvala ti
Nisam na njemu pjeskario i sad mi je zao jer se stalno gule.
Na sr 172 sto sam imao sam to radio i naokon toga samo pranje dobro, i farbanje bamperom bile su ko nove.
Imam u laptppu slika budem ti zaljepio da vidis kad stignem
:icon_thumright:
--- Citat: D53 - 01 Rujan, 2021, 12:26:10 ---Lajk i od mene. Baš mi dobro izgleda.
--- Kraj citata ---
Hvala ti :glasses9:
mic:
Aha ee to me zanimalo.
Nisam ni znao da se mogu pjeskariti dok nisam nedavno čuo da je netko odradio ne sličan način sve plastike na skuteru.
Okači slike kad budeš stigao, baš me zanima.
Jesi farbao bumperom u spreju ili nekim bumperom namjenjen za nanošenje špricom?
ljubo46:
--- Citat: mic - 01 Rujan, 2021, 15:30:38 ---Aha ee to me zanimalo.
Nisam ni znao da se mogu pjeskariti dok nisam nedavno čuo da je netko odradio ne sličan način sve plastike na skuteru.
Okači slike kad budeš stigao, baš me zanima.
Jesi farbao bumperom u spreju ili nekim bumperom namjenjen za nanošenje špricom?
--- Kraj citata ---
Bumper sprej i super je bilo. Ima i u pixi za kupit za kompresor i pistolj
ljubo46:
Kontrola iz dosade ;DSve ko novo
Radilica beton.
Moram nabavit mali feder i slozit zubcanik kurble koji uzasne zvukove proizvodi :happy8:
aragonY:
I meni je neki dan zadrobio zupcanik pri kretanju sa semafora, mislio sam da se radilica rasula, dobro me trznulo hahaha stao sa strane, skinuo plastiku usisa na deklu i vidim zupcanik pobjegao ka ventilvaru -_-
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju