Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 172 AC
PchelaUbica:
30 kunica interkars ngkova :icon_thumright:
ljubo46:
Skuter se vozi svaki dan
Ne pisem puno jer mi se neda a i ne stignem :toothy12:
Preko 2000km iza nas.
Promijenjena lulica svijecice i stavljen dell 20.5 s diznom 88 malo mi je cudno nizak ler a saraf pojacan do kraja, pa sam umjesto 50 narucio ler diznu 45. Isto sam narucio rolice 20x17 jer ove manje 19x17 mi kradu puno krajnje.
Za dva tjedna se spremam na godisnji i mislim da cu zapicit na jedan malo bolji trip od 400+ kilometara, da malo i bb vazdusari dokazu svoju pouzdanost agregata :toothy12:
Skuter od kad je slozen nije opran samo ga prebrisem tu i tamo. E da i dell trosi cijelu litru vise od mikunija :happy8:
Slikice
image hosting websites
Jedno je sigurno a to je da sam pre zadovoljan sa skuterom :icon_thumright:
dario007:
Kolika je potrosnja?
150cc moj je oko 5L u gradu i 4.5L otvorena,gotovo uvijek ista potrosnja
SR-ka 172 je bila 5-5.5L
Kad budes investirao u blatobran?
Corector:
Testirao si i nemas beda da se otisnes na trip. Cak i da odradis pretovar ne bi osjetio :D Jedino pokemon klasa sa 160kg brutto rikava na nacine kakvi su dostojni jednog kvalitetnog pretovara, doslovno drobljenje, mrvljenje i raspadanje je u pitanju.
ljubo46:
--- Citat: dario007 - 17 Srpanj, 2021, 21:36:30 ---Kolika je potrosnja?
150cc moj je oko 5L u gradu i 4.5L otvorena,gotovo uvijek ista potrosnja
SR-ka 172 je bila 5-5.5L
Kad budes investirao u blatobran?
--- Kraj citata ---
Potrosnja je bila kad sam imao diznu 92 6.6L
Budem vidio sad s diznom 88
Blatobran je doma i nikako da ga napsem gore. Probao sam jednom i nije bas islo i odma sam odustao.
:laughing6:
--- Citat: Corector - 17 Srpanj, 2021, 22:26:50 ---Testirao si i nemas beda da se otisnes na trip. Cak i da odradis pretovar ne bi osjetio :D Jedino pokemon klasa sa 160kg brutto rikava na nacine kakvi su dostojni jednog kvalitetnog pretovara, doslovno drobljenje, mrvljenje i raspadanje je u pitanju.
--- Kraj citata ---
Hahha onda dobro :icon_thumright:
Sve jasno ;D
Ima i mene pokemon od sto i kusur kila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju