Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 172 AC
aragonY:
Ja ocekivao neki burnout :( ;D
Glede ovih rupa po deklu, pogotovo u predjelu variomata, jel neko imao situaciju da se pojavi hrđa po radilici od toga? Ja sam furao godinu dana bez tog dole gumenog okruglog poklopcica nadeklu i pretpostavljam da je prilikom pranja (jer se uvijek pere miniwashem) voda tu ulazila unutra te mi se stvorila hrđa po radilici, zupcaniku mikroremena, unutar bolcne.. i corteco semering propisao nakon nepunih 1500km, sumnjam da je zbog te hrđe :dontknow:
Corector:
Imao sam i ja povece otvore za usis i krak je iznutra povukao hrdju. Ocistio krpom i Wdom, i mislim da sam malo namastio i krpom prebrisao, od tada se vise ne hvata hrdja.
ljubo46:
--- Citat: PchelaUbica - 19 Ožujak, 2021, 15:50:37 ---Moment pajdo moment!! :glasses9:
--- Kraj citata ---
Uff bome ga ima na pretek a i jos ce ga biti dok se ustela kako treba. Sve je samo nabacano gore :icon_thumright:
--- Citat: Corector - 19 Ožujak, 2021, 17:06:54 ---Fin je BBejac nema sta, lijepo ce ovo ici.
Znas sta bi mu mozda jako leglo? Ove 3 kazaljke, da je osvjezit u jarko narandzastu.
--- Kraj citata ---
Neee samo cim vise oem look :icon_tongue:
--- Citat: aragonY - 19 Ožujak, 2021, 17:54:56 ---Ja ocekivao neki burnout :( ;D
Glede ovih rupa po deklu, pogotovo u predjelu variomata, jel neko imao situaciju da se pojavi hrđa po radilici od toga? Ja sam furao godinu dana bez tog dole gumenog okruglog poklopcica nadeklu i pretpostavljam da je prilikom pranja (jer se uvijek pere miniwashem) voda tu ulazila unutra te mi se stvorila hrđa po radilici, zupcaniku mikroremena, unutar bolcne.. i corteco semering propisao nakon nepunih 1500km, sumnjam da je zbog te hrđe :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nista paljenje guma i sl. :nono: :toothy9:
Previse truda i para ulozeno
Evo cisto nekome za info ako planira slicno preko 12 somova otislo.
A hoce radilica pohrdat ali treba namastiti i gotovo. Ja ne planiram puno peruckat vise cu ga brisat mokrom krpom i gotovo.
Corector:
Ljubo, pa kazaljke su jarko narandzaste u originalu kod novog sata :D
Jaka je cifra, al dalo bi se to jos ohladit, ja bih rekao ovako vec od oka.
ljubo46:
--- Citat: Corector - 19 Ožujak, 2021, 18:35:07 ---Ljubo, pa kazaljke su jarko narandzaste u originalu kod novog sata :D
Jaka je cifra, al dalo bi se to jos ohladit, ja bih rekao ovako vec od oka.
--- Kraj citata ---
Aha da vidis nisam bas obratio paznju na taj detalj oko satova ali nema veze i ovako je ok a neda mi se zezat s time dodatno.. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju