Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (45/105) > >>

ljubo46:

--- Citat: dario007 - 27 Prosinac, 2020, 20:14:15 ---Ja sam satrao dva Malossia u 1000km i vise ga nikad ne budem kupio za BB-a.Mitcuboshi bog...

--- Kraj citata ---
Ma to je onda smece od remena
Hvala ti

igor.sb:
malossi kevlar proizvodi isti taj mitsuboshi, a i oem piaggio remen isto tako proizvodi mitsuboshi
kad bi bar bio za kupit mitsuboshi (mblsc010) kevlar verzija, vjerujem da bi bio bolji od mallossi kojeg isto proizvodi mitsuboshi  :toothy12: :toothy12:

polini je valjao dok je bila stara verzija, kad su promjenili proizvodaca 0 bodova

postoji i mitsuboshi mblsc024 834x22mm, al je duplo jeftini od ovoga mblsc010 koji je 836x21,5  :dontknow: zasto? nit sam vidio da ga je netko imao/probao
dok je serijski piaggio mitsuboshi 832x22 jednako skup kao i mblsc010

dario007:
I vozim kevlar verzije i nemaju veze sa Malossiem,odnosno bolji je u svakom pogledu.Ima ga za kupiti,imao ga na Srki i na NRG-u je gore.Sa njim napravis 10soma i izvadis ga kakvog si ga i stavio

igor.sb:
sad sam zbunjen
hoces reci da vozimO kevlar verzije? svi mi sa mblsc010

dario007:
Na oko izgleda kao da ima kevlara,sad sta se po specifikacijama navodi nezz.Ja znam da mi odlicno radi i traje i do tad budem ga vozio.

Ti si sam rekao da je kevlar,pa sam mislio da imas neki kvalitetniji info.Ja.samo govorim ono sto sam na oko vidio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju