Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (39/105) > >>

ljubo46:

--- Citat: aragonY - 25 Studeni, 2020, 19:38:48 ---A čuj, ako te pecnula struja onda sigurno nije bio 12v napon.. sto znaci da negdje probija na masu prije reglera. Dakle ispitati namotaje i instalaciju od namotaja pa na gore.. mozda zbog tog i puca iz auspuha.. ne znam jel moguce da bobina probija na masu? Ili ovo sto Matija kaze, da nije kabl od svjecice..

A karb, kako si utvrdio da preljeva? Mislim sve su ovo banalna pitanja jer nisi početnik i znaš šta radiš al opet.. nešto ti promiče pred očima.

--- Kraj citata ---
Da nesto je s kablovima od namotaja. Milsim.da moze bobina probijati.

Karb mi ubija masinu hahah
Malo sam zahrdao koliko dugo nisam sarafao

Ali budem za cas u top formi :headbang:
Hvala deckina savjetima :icon_thumright:

ljubo46:

Sjetio sam se sta je problem :headbang:

Bar mislim
Nemam masu s masine na ramu

Evo slican problem imao kolega
http://forum.mojskuter.com/index.php?topic=45986.0

dario007:
Imas anlaser-masa,to ti je to.Doduse ja sam si spojio i dodatni minus,iako realno nema potrebe za njim.

ljubo46:

--- Citat: dario007 - 26 Studeni, 2020, 13:26:56 ---Imas anlaser-masa,to ti je to.Doduse ja sam si spojio i dodatni minus,iako realno nema potrebe za njim.

--- Kraj citata ---
To sam zaboravio jbt
Minus sa anlasera :sad1:
Jesam smotan

ljubo46:
I tako sam se danas primio slaganja gilere

Skinuo ponovo namotaje i slozio zice s termo buzirom i izolacijom novom. Ocistio same namotaje od hrde. Prebacio s neispravnih dek za u cdi.

Stavio minus s anlasera na ramu i gle cuda skuter radi i ide ko metak. Pre zadovoljan sam. Napravili po stazi par km i razradili masinu. Poboja dekl u crno.

Ostalo jos spojit regler i pobojat plastike i felge.
E da morat ce gljiva gore posto kada smeta airboxu.

Uzivajte slike i video
Pusa bok :headbang: :toothy12:

[url=https://postimg.cc/qzKSY0FD]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju