Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (36/105) > >>

ljubo46:

--- Citat: aragonY - 21 Studeni, 2020, 22:33:15 ---Jao jest ruzan ovako bez plastika hahaha jos ovo srebrno deklo, reklo bi se na prvu da je kinez neki   ;D
Samo polako, sredi tu struju i karb pa ces onda vidjeti na cemu si.
Sto se tice kurble, jesi podmazao osovinu onog manjeg iskocnog zupcanika?

--- Kraj citata ---
Ruzan je u pm
Za dekl se slazem ici ce u crno ovo se.ni meni ne svida
Sve podmazano kod kurble.

--- Citat: Bump - 22 Studeni, 2020, 08:08:16 ---Koja je to radilica? Nisam jos takvu vidio

--- Kraj citata ---
Zamjenska za original marka one alberto motore made in italy pise na kutiji. Recenzije talijana su super po pitanju te radilice

kiza-iz-kvarta:
Pregledaj zube na polumjesecu i uključnom starteru,dovoljno je da je jedan zub oštećen i štekat će, a i ne bi bilo loše zamijenit zadnji amortizer jer ovaj baš izgleda napaćeno  :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 22 Studeni, 2020, 10:11:35 ---Pregledaj zube na polumjesecu i uključnom starteru,dovoljno je da je jedan zub oštećen i štekat će, a i ne bi bilo loše zamijenit zadnji amortizer jer ovaj baš izgleda napaćeno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Vec sam gledao i izgleda ok
Kad poguram s kljucem kroz dekl zupcanik  odma ulovi i pali.
Da amort je u planu drugi
Za prvu silu bude ovaj tok se sve nedovede u red

dario007:
Tebe muci sto ti je predug pomak kurble prema dole dok se mali zupcanik ne spoji na radilicu i krene sa okretanjem?Jesam dobro skuzio?

robyakarider:
ti radi "kocnica" malog zupcanika kako treba?
ne znam kako ti imas, na aeroxu je ona zica na U kao

sad vidim ,imas isti sistem, ti si garant natrpao masti svugdje pa klizi ta zica  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju