Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (4/105) > >>

ljubo46:
Da znam za brezone
Natezem se s jednim clanom nikako da vidi jel ima pa da pošalje.

Spuh je cak ok

avr freak:
ooooo da, fino zvuči. Dobra zanimacija za zimu  :icon_thumright:

ljubo46:
Poceo sve raskapat

I samo problemi
Radilica nevalja dosjed kod variomata u kur*u
Stavio duzu getribu ali nesto bruji i ne radi fino. Osovina s kotačem ima luft nekakvi.
Uljna pumpa curi na semeringu.

Stay tuned :hmh:

Jbt sranja

Tomi_ZG:
A u k baš te posralo  :angry7:

Ja sam isto razbijao glavu bi ne bi slagao 172 vazdušara na svoj runner al sam odustao jer treba puno para da si uzmem samo sve novo osim blokova,znači nikakvi bijesni dijelovi,stavio sam sve na papir i trebalo bi mi oko 9000kn,a ljudi mi se smiju da sam poludio,vele to se složi za dve i pol hiljade,kak da ne

boulybox:
to je od velikog skippera ac blok ili od fxra? ja sam se prije pol godine nesto isto natezo s getribama i skr125/150, hex i tph getribe i poklopci nisu isti ko dragster, sr , skipper veliki i fxr sp. odusak na poklopcu getribe nije na istom mjestu pa oce curit ulje a i jedna osovina je drukcije debljine oko 1mm je razlika.
konkretno kod mene je skr 125 blok mali dobos ali gore je 10 cola felga od icea sa gumom 130/90-10 pa ti dode ko 13cola. pa sam htio stavit sr150 getribu i 12 cola felgu od starog runnera ali nikak nije igralo jer je stalno ulje curilo na iberlauf, tak da sam odusto
mozda da sam se potrudio poigrat s poklopcima getribe jer ako se ne varam samo je to bio problem a nisam imo doma lezaj i semering za poklopac

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju