Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 172 AC

<< < (27/105) > >>

ljubo46:
Gotov nosac
Proba masine na rami
Sve savrseno pase a mjesta ko u prici

I odma pitanje kako napuniti ovaj mali rezervar gorivom? Da mogu palit masinu kad sastavim. Posto je prazan jer sam sve skidao i cistio

Corector:
Ma brzo ga masina napuni, a potrebno ti je svega nekih 1cm visine goriva u njemu da potece u karb. Cuclas vakum od vakum pumpe pa ces navuci, al masina ce dobiti bengu kroz 10 sec.

Masina s nosacem je jako lijepo sjela.

ljubo46:

--- Citat: Corector - 03 Studeni, 2020, 14:47:37 ---Ma brzo ga masina napuni, a potrebno ti je svega nekih 1cm visine goriva u njemu da potece u karb. Cuclas vakum od vakum pumpe pa ces navuci, al masina ce dobiti bengu kroz 10 sec.

Masina s nosacem je jako lijepo sjela.

--- Kraj citata ---
Malo sam vukao ustima ali se nije ništa dešavalo zato pitam. Vidjet cu kad spojim oba vakuma
Hvala drug Pero
Stvarno sam jako zadovoljan kako je to ukruceno sad. Evo susi se boja na nosacu :headbang:

dario007:
Samo naprijed,sad si dosao do faze kad sve ide dosta brze i lakse.Kad masina sklopljena sjedne i kotaci,onda je vec sve lakse.

ljubo46:

--- Citat: dario007 - 03 Studeni, 2020, 15:45:32 ---Samo naprijed,sad si dosao do faze kad sve ide dosta brze i lakse.Kad masina sklopljena sjedne i kotaci,onda je vec sve lakse.

--- Kraj citata ---
E da istina, tocno sta kazes
I tome se nadam uskoro samo nikako da dodu dijelovi :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju