Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 172 AC
Oliverxxx2:
Ja bi probao te varove pobrusiti i pomaknuti taj dio nosača prema sredini
ljubo46:
--- Citat: Oliverxxx2 - 27 Listopad, 2020, 19:02:35 ---Ja bi probao te varove pobrusiti i pomaknuti taj dio nosača prema sredini
--- Kraj citata ---
Ne smije nista ici prema sredini jer onda ne prolazi auspuh izmedu nosaca. On znaci ide tocno po sredini a grana je dosta široka.
Corector:
Nisam fan tog nosaca. Duga je ruka pa iscimava selene, i jos je bila pojacana s druge strane, a kamoli ovakva koja se osjeti i na oem pedeseticama, recimo kad polovicno nagazis bijelu crtu od zebre, samo osjetis kako izvali masinu u jednu stranu.
Za variomat sam zaboravio, ali da se.
ljubo46:
--- Citat: Corector - 27 Listopad, 2020, 20:16:27 ---Nisam fan tog nosaca. Duga je ruka pa iscimava selene, i jos je bila pojacana s druge strane, a kamoli ovakva koja se osjeti i na oem pedeseticama, recimo kad polovicno nagazis bijelu crtu od zebre, samo osjetis kako izvali masinu u jednu stranu.
Za variomat sam zaboravio, ali da se.
--- Kraj citata ---
Aha sta da nesto drugo probam onda
Od srke s piaggio masinom je kod mene super radilo
Ajde sjeti se za vario :icon_thumright: :icon_tongue:
dario007:
Fuga laminata kao mjera,dobro si se snasao.Ako to das ovom sto je auspuh vario nemas brige onda.
Od zipa 2 ti pase bosac plug and play,samo treba malo pobrusiti sa strana da moze uci izmedju selena.Uz to su ti ruke malo krace pa je manja poluga na selene.Iako je za manje piganje najbolje stavit tvrđe selene.SR Piaggio ima manje i tvrđe selene,pa se tamo manje osjeti to piganje masine.
Sjecam se u pocetku sa starim mekanim selenima se vozio kao harmonika autobus,kasnije sa tvrđim selenima je voznja bila daleko bolja,ali su i vibracije bile vece.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju