Općenito > Generalno o skuterima
Stage 6 Šator
Corector:
Fora je sator, ali ako meni vjetar baca auto prikolicu po skuterima i sta ti ja znam sve... Eee da, nikad necu zaboraviti kad je vjetar otpuhao 2 Smarta, hahaha to sam cak i snimio. Ne bih imao muda na tvom mjestu gdje je kamen majka, to je sator za lijepo vrijeme.
avr freak:
Ja isto nebi išao na tu opciju, previše love u pitanju za tako nešto. Bura kad krene znaš i sam kakva može biti, pa najbolje da ti to sve skupa dolje sa skuterom baci.
Rađe nađi susjeda i plati mu pivu, dvije pa ga stavi pod krov. Najbolja opcija :icon_thumright:
challenbeen:
Nažalost, nitko nema "slobodnu" garažu gdje bi mogli stati moja 3 ljubimca. Naime, pričao sam sa starim, pa za 900 kn mogu kupit dasaka i OSB ploča pa natkrit to kako treba... mislim, to je sve ionako privremeno rješenje za ovu zimu, a opet, nemam gdje sa njima iza 01.12.2020...
mislim da idem u bauhaus, i kupujem grede i daske :glasses9:
aragonY:
Mislim da ti je stari dao najbolji prijedlog ;D
Malo se potrudi, izdvoji neki dio dvorista za to, napravis nesto da kulturno izgleda pa da ti i ne smeta za oko, nek bude trajno rjesenje..
Corector:
Kupi si kontenjer. Ako dihta na otvorenom moru od Kine do nas, onda znas koliko je suh nutra. I uvijek ima svoju vrijednost :D
Evo ti primjer, makar je ovaj povoljan zbog zajebanog pristupa :happy3: ali nadjes si nekog sa Peza vertikalom i AC getribom, i on to povuce samo tako...
https://www.njuskalo.hr/gradjevina-ostalo/brodski-kontejner-6m-oglas-32357538
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju