Ostalo > Svijet računala i mobitela
Preporuka monitora do 200€
zvonkec92:
A nis uzo sam ovaj AOC od 31.5" , sto vise razmisljam i trazim to mi je teze. Stajaznam taj ima najvise utora iza pa mogu svakakve krampine ustekavat, ako neko od forumasa ima mozda koju dobru graficku za ponudit da apgrejdam komp javite se
Corector:
Mrale cestitam, uzeo si monitor velicine TV-a koji trenutno imam u boravku.
NightWalker:
Po meni svakako prevelik monitor za PC, 24 je po meni taman ili u najgorem slucaju 27, mislim da je 31 prevelik, sto se tice graficki uzmi s njuskala polovnu GTX 1060 ili RX 580 najisplativije.
dinko1981:
Vec sam pitao cemu uopce neki iole bolji ili opcenito novi monitor za pc koji se pali 2x godisnje za yt? A sada isto pitanje i za graficku, koji ce mu k... nova graficka za to? Ja imam pc sa prastarim c2d i 210 grafickom, to cudo mi je spojeno na tv sa hdmi kablom i bez problema gledam yt na full hd. Za nesta vise od toga bi trebao u prvom radu jaci procesor i bolji internet i naravno 4k televizor/monitor koji bi to i reproducirao.
zvonkec92:
Ma ko ga jebe kad je bal nek je bal, vidim da ima dobre recenzije taj monitor pa kad ga drugi koriste onda mogu i ja 🙃, uzo jos i neku fancy tipkovnicu kojoj tipke svijetle u duginim bojama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju