Tehnički kutak > Tehnička pitanja
beverly 500 cruiser par pitanja
Poggiali:
Ja glasam za dr pulley rolice, one trokutaste..
cisto da provjerim, maticu na deklu si skinuo kod kvacila? :happy8: probaj wd naspricat lagano
geronimo49:
--- Citat: Poggiali - 20 Rujan, 2020, 11:52:54 ---Ja glasam za dr pulley rolice, one trokutaste..
cisto da provjerim, maticu na deklu si skinuo kod kvacila? :happy8: probaj wd naspricat lagano
--- Kraj citata ---
Skinuo sam maticu, vijak na kvačilu odvijo pištoljem ali dalje nije išlo, probao jučer i sa wd pa mi se nije dalo više. Usput koja je dimenzija oem remena i jeli normalno da kvačilo hvata već na 2000?
Poggiali:
Uopce se ne sjecam kolke su rupe kod kvacila na deklu i jel bi mogo neki radapciger proc, inace ide pasent, znam da sam nekad srafcigerom morao skidat...
Serijski federi nisko hvataju, mrva gasa i vec imas pogon...
challenbeen:
ja sam ti na skipperu također špricao wd, ivasolom-c, i tako redom, pa sam uspio skinut. Kad sam napravio servis, 13 km nakon užarilo se deklo, plus rasuo se ležaj. vjv se ona mast isprala iz ležaja... imaš sve u mojoj temi o skipperu u Garaži... zato ti kažem, odmah zamjeni naruči i zamjeni ležaj :))
geronimo49:
pomaže li ovo, mene strah da ne pukne deklo?
https://www.youtube.com/watch?v=HYW13slMeb0&ab_channel=Mitch%27sScooterStuff&fbclid=IwAR3Ns-7gzJMmeMskOxLHYwiAXLB3beb0PTeozsNzUcvuvH756ocoh3hIEek
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju