Tehnički kutak > Tuning skutera

savjeti za ubrzanje skutera

<< < (3/4) > >>

PchelaUbica:
A nisam znao da si iz bih
Ugl. Ovo ti je sada dobro. Stavis dreva, prije montaze smirglo ili turpijom prodi ostre rubove kanala da ti karike ne podere. Slozis karb , airbox preradis , takao da onu usisnu cijev izbacis i ubacis neku koja ima unutarnji promjer 19mm, das mu da dise. Red sponge nije obavezan, moze i double layer
Ako mozes nabavi i linearne polutke. Ili samo pomicnu

Bax03:

--- Citat: PchelaUbica - 21 Rujan, 2020, 07:21:33 ---A nisam znao da si iz bih
Ugl. Ovo ti je sada dobro. Stavis dreva, prije montaze smirglo ili turpijom prodi ostre rubove kanala da ti karike ne podere. Slozis karb , airbox preradis , takao da onu usisnu cijev izbacis i ubacis neku koja ima unutarnji promjer 19mm, das mu da dise. Red sponge nije obavezan, moze i double layer
Ako mozes nabavi i linearne polutke. Ili samo pomicnu

--- Kraj citata ---

Hvala ti puno, nabavio sam redspong nekako je mi je najbolje to, sutra cu naci vremena da preradim airbox to znam kako ide, karburator je spreman , za linearne polutke nisam bas siguran di mogu naci, a pomicnu sam vec gledao pa ako budem do kraja mjeseca jos novca ustedio stize pomicna ugl mislio sam ovako.

-dr evo kit
-stage 6 replica spuh
-hi-speed polini vario
-crvene malossi oprugice
-4.7g rolice
-airbox preradjen na 19mm
-dellorto 17.5mm
-kevlar remen
-pomicna polutka

PchelaUbica:
Odlicno. I sajbice za stelanje remena. Mozes i serijsku 1.3mm koristit. da nebi kretao iz druge brzine ko peugeoti

Bax03:

--- Citat: PchelaUbica - 22 Rujan, 2020, 00:05:16 ---Odlicno. I sajbice za stelanje remena

--- Kraj citata ---

bas ti hvala potpuno sam zaboravio, i mogao bi mjenjati kvacilo i zvono posto imam rms novo, da li bi ono moglo izgurati ovo?

PchelaUbica:
Ma moze kvacilo, samo tvrde federe i gas.. a zvono ako nije plavo dobro je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju