Općenito > Generalno o skuterima
Preporuka za kupovinu novog skutera 50cc
newbieZD:
Kao prvo lijep pozdrav svim forumašima od novog člana moto zajednice. :toothy10:
Kao što i naslov teme kaže tražim preporuku iskusnih članova u vezi kupovine novog skutera 50cc. Bio bi to moj prvi motor općenito.
Pogledao sam malo kroz temu "Dilema oko kupnje skutera" , no dosta linkova navedenih ne radi.
Ovako koliko sam uspio malo kroz internet pronaći neke recenzije odluka je trenutno između Piaggio NRG Power 50, Aprilie SR 50 R i Yamahe Aerox 4T.
Pa bih vas zamolio mišljenje koji bi bio vaš eventualni izbor i zašto, te na što obratiti pažnju u vezi održavanja određenog modela.
Želim ugodan dan i ugodnu vožnju svima! ;D
zvonkec92:
Pozdrav i dobrodoso, ja bi preporucio da nove 4T zaobides najsire moguce, gledaj nesto od 2t skutera
Bakonja fra Brne:
A sad će ti netko dat i savjet da su i ovi novi 2t za onu stvar i da ti je najbolje kupit rabljenu gileru....
matija84m:
--- Citat: Bakonja fra Brne - 16 Rujan, 2020, 20:04:07 ---A sad će ti netko dat i savjet da su i ovi novi 2t za onu stvar i da ti je najbolje kupit rabljenu gileru....
--- Kraj citata ---
Hahahaahaha. Jbg kad je tako najbolje. Dokazano.
Zalosno za rec, ali ovo novo kaj se nudi je drek od kvalitete. Za mene je to pusto bacanje novaca.
Naravno da neko zeli novo i neka radi po svojim zeljama.
Deki.:
Kymco super 8 ako ih još ima 2taktnih.
Ako voliš šarafit i da ide 100gpsa onda nešto staro iz pjađo grupe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju