Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia Scarabeo 400/500

<< < (2/3) > >>

Poggiali:

--- Citat: ficojarun - 18 Rujan, 2020, 08:26:44 ---
--- Citat: Poggiali - 17 Rujan, 2020, 20:42:56 ---A bila je ta prica da je 400 pouzdaniji od 500, pa da je 500 kad je dobio 2 svijecice nesto bio  bolji od prve serije. Navodno je problem bio sto je masina mjesala ulje i benzin...al netko ko bolje zna nek napise...

Ja imam beverly 400, kupio rabljeni, za sad nisam imao problema, samo sam redovito srvise radio...

Na zalost crko mi je komp, al sam na googlu naso sve zivo kako se servisira, probaj ukucat beverly 400 workshop manual.. pa listaj ako ne nadjes striktno za apriliu, u principu mehanika je ista...

--- Kraj citata ---

Hvala ti, koliko km si prešao s motorom?

--- Kraj citata ---

12 000km, uzmi u obzir i bev i scarabeo imaju ispod sica mjesta za 2 jet kacige, al ne stane jedna integralna, jer je plitak prostor...

Deki.:
Xciting stane integralka, rukavice i kreditna kartica. Al da je skuter pogođen je. Moto vilica s dva trokuta, kruta rama, pređeš preko rupetine samo ključevi u bravi zazveckaju. Ove 400tice iz pjađo grupe su lijene krave naspram xcitinga

Tihich:

--- Citat: Deki. - 18 Rujan, 2020, 20:43:52 ---Xciting stane integralka, rukavice i kreditna kartica. Al da je skuter pogođen je. Moto vilica s dva trokuta, kruta rama, pređeš preko rupetine samo ključevi u bravi zazveckaju. Ove 400tice iz pjađo grupe su lijene krave naspram xcitinga

--- Kraj citata ---
mmmmmm da baš

Deki.:
Da nesmje se dirat u sveti pjađo.
Šta danas pjađo ima u ponudi skutera a šta Kymco.
Neznam kolko košta rabljeni pjađo 400 ali evo prilike na njušci je xc400 za 25tkn

Tihich:
imao sam Downtown 300i jedno mjesec dana, stvarno odličan skuter super povlači odlično ležanje i kočnice, super dizajn, jedinu zamjerku je imao frend koji je višlji od mene jedno 185 i nije imao mjesta za noge upravljač mu je zapinjao za koljena.
imao sam priliku probati negov beverli 300 i direktno usporediti ubrzanja i vožnju, u globalu Kymco je bio nešto življi ali ne toliko da bi Beverli bio lijena krava u usporedbi, što je prilično neozbiljna usporedba nekog ljubitelja skutera (motora) koja usput pokazuje kao "nepristranost" nekom proizvođaču.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju