Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 PureJet ;)
Corector:
Bit ce to sve dobro ako mehanika nije bila u poplavljenom podrumu, ili pak, ako je masina vozena na pijesak, jer jebiga, spuzva filtera zraka se mijenja tek kad se propusi rupa i kad strune, to sto je treba povremeno oprati u mjesavini je za nekoga treceg...
kruno0204991:
Filter pregledan i ociscen kao i kuciste filtera, dalje po usisu nije bilo nikakvih suvisnih supstanci, klip koliko sam vidio izgleda super :) maknuo restrikciju sa usisa i vratio sve nazad.
Sad polako rijesiti da normalno pali i radi, pa krenut sa ustimavanjem prijenosa, koliko sam vidio netko je izgleda stavio plave federe kvacila :D
dario007:
Ima onda potencijala da bude top skutercic.Nedavno je frend uzo jednog umornog,sreca od 2003.g nitko nis nije pipno na njemu osim su blokade poskidali pa je mehanika bila odlicna.Izvana je umoran,ali Pero nam je doterao ajnspric i izmjenjao crijeva,mi smo prijenos poredili i evo cijelu sezonu pali vozi.Jos sam mu metnuo polini variomst da nas moze pratiti na tripovima i zajuri se i 90-92 gps-a
Ajd kad poslozis dotripuj,duzni smo pijacu,ipak si ti nas lijepo docekao...
kruno0204991:
Ima potencijala da, pa eto i sam sam danas skinuo i na variomatu i na usisu, ne znam jeli ima jos koja hahah :)
Eto ako imas mozda preporuku za setup slobodno reci haha
Ma bio sam nedavno u Zagrebu, ali ja sam Vam duzan ostao pizzu, takav je bio dogovor, iako nije zbog pizze nego konobarice 😂
dario007:
Ovisi na sta ciljas,ali pristojno ide sa zx-om ili tt-om.dugim i variomatom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju