Ostalo > Razne offtopic teme :)

Štemerice...koja ...zašto ?

<< < (3/3)

JogFromYamaha:
Gle iz mog iskustva a imam ga podosta sta se tice gradnje, jedina ozbiljna marka masina u Hrvatskoj ti je Makita, znaci za nju dok ju kupis imas osigurani servis gdje je masina unutar 72h spremna za koristenje nikakvih tri tjedna tam pa mozda ce raditi ko kod Bosha i slicnih.
Za svakog ko se bavi s alatom profesionalno znaci sa njime zaraduje svoj kruh je i profi alat i nista drugo, kome doma stoji po tri godine da jednom treba taj je i s Einhellom i Parksajdom zadovoljan.
Sto se tice Makite HR4013C koja je SDS Max masina sa prihvatom za vece borere i stemajzline to je masina za cca 4000kn koja radi 10 satne sihte svaki dan i to dura tri godine bez servisa i ispada. Ta masina je ekvivalent TE60 od Hiltija ali je Hilti financijski neisplativ (imamo i od njega cetiri komada pa iam prva ruka iskustvo).

Moje osobno misljenje je da se kupuje samo i iskljucivo novi alat koji ce i raditi a ne koji ces popravljati i s kojim ces se namuciti.
Jos jedan savijet, ako kupujes manju sds plus masinu i s njome radis poslove koji su van njezine specifikacije ona ce se prije unistiti. Znaci velika je za stemati a mala je za busiti i obradivanje sitnica.

v3kac:
a makita hr4003 ?

6.6 kg malo mi se čini glomazna, jbga razmažen sam .  po snazi bi trebala biti taman, da je težina jedno 4,5 kg a ne 6,6 milina.

JogFromYamaha:
dobra je to masina nije ni 6 kila puno za stemericu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju