Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Yamaha Neos 50 | Proklizuje u startu
ComeniuS:
Pozz.. trazio sam po forumu slican problem, ali nisam uspio pronaci nista toliko povezano s mojim problemom..
Znaci ovako: skuter mi ne starta odmah kad dam puni gas, vec kao da proklizuje 2-3 sekundi i odjednom krene uz nagli trzaj..
Kad krene, ide normalno i u voznji nema nikakvih trzaja..
Osim tog problema (nakon tog trzaja) ubrzava najnormalnije, sve dok ne stanem i ponovo startam full gasom.
Ukoliko treba, mogu poslati video.
mic:
Stavi link videa pa da pogledamo :icon_thumright:
Legionar:
--- Citat: ComeniuS - 08 Rujan, 2020, 19:06:26 ---Pozz.. trazio sam po forumu slican problem, ali nisam uspio pronaci nista toliko povezano s mojim problemom..
Znaci ovako: skuter mi ne starta odmah kad dam puni gas, vec kao da proklizuje 2-3 sekundi i odjednom krene uz nagli trzaj..
Kad krene, ide normalno i u voznji nema nikakvih trzaja..
Osim tog problema (nakon tog trzaja) ubrzava najnormalnije, sve dok ne stanem i ponovo startam full gasom.
Ukoliko treba, mogu poslati video.
--- Kraj citata ---
ista stvar se meni događala, evo ti link videa
sa time da je tad bio ugrijan , inace je isto tako trebalo po 3 cak i 4 sec da krene a dere se
kod mene je najveci problem bio u dosta potrosenim rolicama i totalno potrosenom kvacilu, eto to si pogledaj
ComeniuS:
Meni lagano krece skuter (nije da kasni start) no napravim metar-dva i onda trzaj i dobije ubrzanje..
PchelaUbica:
--- Citat: ComeniuS - 08 Rujan, 2020, 19:48:41 ---Meni lagano krece skuter (nije da kasni start) no napravim metar-dva i onda trzaj i dobije ubrzanje..
--- Kraj citata ---
Stavi podlosku izmedu bolcne i ventilatora i ici ce ti normalno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju