Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nrg power dubok zvuk nakon velikog servisa

<< < (12/13) > >>

aragonY:
Opet ti po svom. Skut ti se ne zeli razvrtiti a ti bi isao na teze rolice... prkosis logici. Daj snimi komplet ubrzanje, dakle iz mjesta krenes i drzis pun gas. Jer nije ok da bude na 5000, kao sto je receno, trebas bar 8000 o/min imati kroz ubrzanje da bi išao kako treba.

I ekipa, sta nije dizna 64 malo prevelika za 50ku sa serijskim spuhom? To se valjda na rezo spulji vozi... Vidim niko to ne pise a meni se cini da se ovo cudo ne moze razvrtiti od prebogate smjese.. Lulicu nisi imao potrebe dirati, samo je mrvicu glasniji ovako al ajd gotovo je sad.

Edit: spusti iglu na najnizu poziciju (kada gledas iglu neka je spic igle okrenut prema dole i postavi osigurac da bude na najgornjem zubu na igli)

Barbamica7:
Iglu cu sutra namistit i stavit 5.3 g rolice ... skuter mi je isa 94 km/h prije servisa sa kombinacijom 5.3 i 6.5 rolicama..
Kad san pojaca zrak na skoro 2 ipo kruga sad mi samo 5-10 sec drzi na 5000 okretaja pa pocne dizat ...

Barbamica7:
Moga bi provat sa manjom diznom . Imam 60 diznu pa cu pokusat ..

aragonY:
Da. vidio sam da si napisao da je malo pomoglo kad si odvrnuo šaraf smjese. Zato sam napisao da ti je prebogata smjesa odnosno dizna prevelika. I spuštanje igle će pomoći, ali dizna definitivno mora ići manja na taj setup jer to je u biti čista serijala.

Barbamica7:
Cudi me kako je ubrzanje prije servisa bilo top a sad nakon 6.0 rolica i novog remena i klizaca tesko sranje .. tih 5-10 sec dok razvrtava dubok zvuk ima . Na uzbrdici niti ne moze razvrtit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju