Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Nrg power dubok zvuk nakon velikog servisa
srunner221:
Kako bit ozbiljan na ovo? Kad god otvorim forum vidim neku tvoju novu temu pa jesi li ti normalan? Nezz jel ima potrebe sa ustelat karb? Ko ce znat? Vidoviti milan? Daj si jbt barem mrvicu truda... Nije tu ni baba vanga a ni vidoviti milan.
Zacvikani:
Dubok zvuk je jer ima zraka u sistemu hladenja. Tamo di ti je curio antifriz sada je zrak sao i onda se cuje kako fijucka propeler po zraku. Stavi dift masu po sredini blokova za svaki slucaj i nali jos antifriza.
Barbamica7:
Usa san u forum samo iz razloga da mi ljudi pomognu sa popravkom skutera jer nisan sam nikad to radia.. da san zna da ce bit ljudi koji volu srat i pametovat nebi uopce ulazia..
aragonY:
Pretpostavljam da sam i ja jedan od tih sto seru :drunken_smilie: mi smo ti nastojali pomoci, i i dalje nastojimo da pomognemo ali moras shvatiti da ne znas neke stvari a mislis da znas i da je to samo tako eto sklopi i gas.
To tako ne ide, sarafanje po skuteru iziskuje znanje i iskustvo, a posao koji si ti napravio ako uzmemo u obzir da se nikad nisi susreo s tim, je ogroman i nudi mnoge prilike za pogresku.
A sada kada si sve kako tako odradio i sklopio, si poceo tu pisati lamelice mi guse skuter, ima dubok zvuk pa ovo pa ono. "Kad stavis ruku na auspuh ugasi se, tako da ne bi trebalo biti da vuce fals zrak"...... izjava stoljeća. Uvrijedio se ti ili ne, lupas neke stvari i iznosis zakljucke o stvarima o kojima pojma nemas i onda se cudis kad krene sprdancija na tvoj racun.
Barbamica7:
Svi komentari su proizasli iz ovog foruma . Sve te informacije san prikupia na ovom forumu .. istina je da ne treba sve svacat ozbiljno ali sta ces. Jebi ga brzoplet san i sve bi napravia u par dana . I ove teme san otvara s razlog da mi ljudi sto prije odgovaraju pa da sto prije napravin ... kriva metoda hahahhaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju