Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Nrg power dubok zvuk nakon velikog servisa
dario007:
Koliko grama su rolice i na koji nacin i zasto si kratio lulicu?
Ovo se ponasa kao jako jako preteske rolice,niti trokira,niti se gusi,samo se nece razvrtiti...
Barbamica7:
Ima san crne rolice koje su ja mislin bile 6,5 g i rolice narancaste od 5,3 .. kombinirane ... prominia san ih i uzea 6g crne i novi remen original i klizace variomata ..
Barbamica7:
Lulicu san kratia na nacin da san otkinia 3-4 cm i ostavia samo vanjski dio i unutarnji 2 cm .. ostavia sa cisto da se moze stavit na airbox da ne ispada . I bilo je super i lipo je vuka i sve ! I onda nakon nekog vrimena je pocea klapat posto je skut ko zna kad servisiran vjerojatno nikad hahah pa san prominia radilicu lezaje semeringe,lezaje getribe i semeringe,vodenu,mikro remen,remen,valjcice,klizace i tako dalje i motor nikad lipse nije radia i tisi je nego ikad ali je stvar kad dan gas pocne se gusit koda san mu stavia ruku na usis. Vozim bez akumulatora ako to sta znaci hahahah
Barbamica7:
Slini mi na pumpi goriva i zna prstat lagano iz nje gorivo kad radi.. ispuha san je kompresoron 2 dana prije nego mi je proklapa pa moze bit da i ona ne pumpa lipo gorivo .. jer mi je filter goriva polu prazan .. kad maknem gumu od goriva s karburatora i kad zakurblan izbacuje malo gorivo ali ne znam jeli to dovoljno .. primjeria san da lagano izbacuje na crivu vakuma benzina di se spaja na pumpu goriva ali koda je to samo 1-2 cm od prihvata crijeva a ne dalje ...
matija84m:
Probaj lakse rolice onda.
Pumpa vjerojatno radi inace se nebi vozil
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju